Χάρη σε γκολ του Ματίς Τελ στο 87΄, η Μπάγερν «έσπασε» τη δυσμενή παράδοση στο Μενχενγκλάντμπαχ, νίκησε 2-1 την τοπική Μπορούσια και πέτυχε το «3 στα 3» στο ξεκίνημα της Bundesliga.
Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ιτακούρα στο 30ο λεπτό, αλλά πίεσαν, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έφτασαν στην ανατροπή.
Ο Σανέ ισοφάρισε στο 58΄ και τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα ο Τελ (που είχε μπει ως αλλαγή αντί του Γκορέτσκα), με κεφαλιά από σέντρα του Κίμιχ, χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και την κράτησε στην κορυφή, μαζί με τη Λεβερκούζεν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.