Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι»

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό θα μείνει -και- τη νέα σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως μανούλα και ζει μοναδικές στιγμές με την κορούλα της, στην οποία έχει αφιερωθεί πλήρως.

Η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει τον Αύγουστο και να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο, κάνοντας μία ανασκόπηση του καλοκαιριού.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Σε αυτό, θυμάται τα παλαιότερα χρόνια, που τέτοιες μέρες έκανε προετοιμασία για την εκπομπή της και τονίζει πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με τον ερχομό του μωρού.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή.

Αν δεν δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια απο τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας;

*Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες».

Η ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά τον περασμένο Μάιο.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι η κόρη της τής έχει αλλάξει τη ζωή της και πως ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά τους.

«Οι µέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. ∆ύσκολα και όµορφα µαζί. Η καθηµερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεµάτη, τόσο ήρεµη και ώριµη µαζί. Η φροντίδα ενός µωρού απαιτεί αφοσίωση και τη µέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ηµέρα», είπε αρχικά για την μητρότητα στο «Secret».

Και πρόσθεσε: «Πραγµατικά θαυµάζω όλες αυτές τις µαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθηµερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσω µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024