Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Έγινε «Barbie σφετερίστρια» - Η ομοιότητα με την Μάργκοτ Ρόμπι

Ιωάννα Μαλέσκου: Έγινε «Barbie σφετερίστρια» – Η ομοιότητα με την Μάργκοτ Ρόμπι

Oι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

«Φρενίτιδα» έχει προκαλέσει η ταινία Barbie. Όλος ο πλανήτης έχει ντυθεί στα χαρακτηριστικά χρώματά της, το φούξια και το ροζ, ενώ μιλά συνεχώς για την πρωταγωνίστρια Μάργκοτ Ρόμπι.

Η 33χρονη ηθοποιός έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την ομορφιά της.

Η ξανθιά κούκλα μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ πολλοί την συγκρίνουν με τις Τζέιμι Πρέσλι και Έμα Μάκι. Η ομοιότητα των τριών ηθοποιών είναι απίστευτη, σε τέτοιο βαθμό που και οι φανς τους τις μπερδεύουν συνεχώς.

Στην Ελλάδα, το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες βρίσκει ότι η Μάργκοτ Ρόμπι μοιάζει με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πολλές είναι οι αναρτήσεις των χρηστών στα social media με κολάζ φωτογραφιών, που δείχνουν δίπλα – δίπλα την ηθοποιό και την παρουσιάστρια.

«Η μοναδική που μοιάζει τρομερά στην ηθοποιό», «Είναι ίδιες», «Αν για κάποιο λόγο δεν πάει η ηθοποιός την επόμενη φορά, να στείλουμε τη Μαλέσκου», είναι κάποια από τα σχόλια των χρηστών στο Instagram.

Μία από τις αναρτήσεις αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η σφετερίστρια» σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια στο story της και όπως θα δείτε οι δύο γυναίκες μοιάζουν όντως σαν δυο σταγόνες νερό. Εκτός από το ξανθό χρώμα των μαλλιών τους, παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες στα μάτια, τη μύτη και το χαμόγελο.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η ταινία «σπάει» τα ταμεία

Εν τω μεταξύ, η Barbie έφτασε τα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Έτσι ανακηρύχθηκε η πιο κερδοφόρα κινηματογραφική κυκλοφορία της Warner Bros. όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, άφησε πίσω το φιλμ φαντασίας «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας του στούντιο μετά την πρεμιέρα του 2011, συγκεντρώνοντας συνολικά 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια στις διεθνείς σκοτεινές αίθουσες.

Επιπλέον ξεπέρασε και την παιδική ταινία «The Super Mario Bros» που ήταν η κορυφαία εισπρακτικά στην Ελλάδα μέσα στο 2023.

Θυμίζουμε επίσης πως με την καλλονή πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι, η Barbie ήταν πρώτη στο εγχώριο box office σε κάθε ένα από τα τέσσερα πρώτα Σαββατοκύριακα προβολής μετά την πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός που είναι και παραγωγός με την εταιρεία της LuckyChap Entertainment, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Collider, πριν από την απεργία των ηθοποιών, ότι είχε μαντέψει πώς η ταινία θα έβγαζε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024