Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποστομωτική απάντησή της σε επικριτικό σχόλιο

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποστομωτική απάντησή της σε επικριτικό σχόλιο

Η παρουσιάστρια δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω...

Άστραψε και βρόντηξε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μπορεί τη φετινή σεζόν να απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφιερώθηκε στο μωρό που έφερε στον κόσμο ωστόσο, φρόντισε να κρατά επαφή με το κοινό της μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η 34χρονη δέχθηκε ένα επικριτικό σχόλιο και γι’ αυτό θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, 0 διαδικτυακός της «φίλος» τής έγραψε ότι έκανε «μια αποτυχημένη εκπομπή» ενώ την κατηγόρησε ότι αντιγράφει την Ελένη Μενεγάκη.

«Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το οποίο δεν άφησε αναπάντητο.

«Αποτυχημένη εκπομπή δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά, αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δε σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ, ούτε παρουσιάστηκα, ως κάποια άλλη. Όποια κι αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία. Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω – ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό – όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε; Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας, όχι οι θέσεις σας», απάντησε σχετικά.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της είχε γράψει: «Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να «πετάς και στα σύννεφα». Ευτυχώς για μενα, το «ροζ συννεφάκι» μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)».

Το σχόλιο και η απάντησή της

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024