Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Agrifood Leadership: Το πρώτο πρόγραμμα ηγεσίας στην αγροδιατροφή – Τι περιλαμβάνει

Agrifood Leadership: Το πρώτο πρόγραμμα ηγεσίας στην αγροδιατροφή – Τι περιλαμβάνει

Σε ποιους απευθύνεται

Έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους στο πρώτο πρόγραμμα ηγεσίας της αγροδιατροφής, το οποίο  φέρνει στην Ελλάδα η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Μέσα από 8 εξειδικευμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Ελλάδα, Βρυξέλλες και κέντρα λήψης αποφάσεων του κλάδου και 2 διαδικτυακές εκπαιδεύσεις, με τη συνεργασία μεγάλων επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον Οργανισμό, ενδυναμώνουν τις αυριανές ηγέτιδες και τους αυριανούς ηγέτες του αγροδιατροφικού τομέα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες εκμεταλλεύσεων, μέλη συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, στελέχη της αγροτικής τραπεζικής και στελέχη του δημοσίου.

Επίσης, στο AgrifoodLeadership μπορούν να συμμετέχουν ανερχόμενα στελέχη μεσαίας-ανώτερης ιεραρχικής βαθμίδας που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και διοικούν ομάδες, καθώς και ταλαντούχα στελέχη, σε εξέλιξη, που καλούνται να διοικήσουν νέες ομάδες ή έχουν πρόσφατα αναλάβει την ηγεσία ομάδων.

Το πρώτο πρόγραμμα ηγεσίας στον αγροδιατροφικό τομέα που υλοποιείται στην Ελλάδα έχει διάρκεια 90 ώρες και περιλαμβάνει 8 βιωματικά τριήμερα με εκπαιδεύσεις, συστηματικές δράσεις δικτύωσης, επιτόπιες επισκέψεις σε κέντρα λήψης αποφάσεων του κλάδου, βιωματικές δραστηριότητες ανάληψης ρόλων ηγεσίας και 2 διαδικτυακές εκπαιδεύσεις.

Οι ενότητες του Agrifood Leadership περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, βασικές έννοιες όπως, Ηγεσία, Αναλυτικές Ικανότητες, Αρχές Μάρκετινγκ, Διακυβέρνηση, Αγροτική Οικονομία και Πολιτική κ.α.

Το πρόγραμμα πιστοποιείται από την ACTA, ενώ τεχνικός και στρατηγικός σύμβουλος είναι το Rutgers, το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του New Jersey, ΗΠΑ.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024