Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Poor Things»: Η εντυπωσιακή αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

«Poor Things»: Η εντυπωσιακή αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Η νέα ταινία του ταλαντούχου Έλληνα δημιουργού αποτελεί διασκευή ενός μυθιστορήματος του συγγραφέα Αλισντερ Γκρέι του 1992, γνωστό στα ελληνικά και ως «Χαμένα Κορμιά».

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας κυκλοφορεί η νέα αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο«Poor Things.  Η αφίσα απαθανατίζει την πρωταγωνίστρια και μούσα του σκηνοθέτη, Emma Stone στον ρόλο της Bella Baxter με μαύρα μαλλιά και βλέμμα που μαγνητίζει.

Η όμορφη ηθοποιός υποδύεται την Belle Baxter, μία θηλυκή Φρανκενστάιν, η οποία επαναφέρεται στη ζωή από έναν επιστήμονα, ο οποίος αντικαθιστά τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Οι πρωταγωνιστές

Η Έμμα Στόουν συμπρωταγωνιστεί με τον Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και τον Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo), οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράζονται μαζί της την νέα αφίσα.

Η ιστορία

Η ταινία αφορά στην καταπληκτική ιστορία και φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μίας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και ανορθόδοξο επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει.

Πεινασμένη να γνωρίσει τον κόσμο που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό αλλά ανήθικο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης ανά τις ηπείρους. Ελεύθερη από τα στεγανά της εποχής, η Bella εξελίσσεται σταθερά και βάζει στόχο να υπερασπιστεί την ελευθερία και την ισότητα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι μια ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή. Στην Ελλάδα η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί για την πρεμιέρα είναι η 4η Ιανουαρίου 2024.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024