Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρεται αεροπορικώς στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά ένας 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με γουρούνα, στη Ζάκυνθο.
Ο άτυχος τουρίστας επέβαινε μαζί με έναν φίλο του στην τετράτροχη μοτοσικλέτα η οποία εξετράπη της πορείας στον δρόμο του Αγίου Λέοντα και έπεσε σε χωράφι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου.
Αεροδιακομιδή
Ο νέος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.
Οι γιατροί, σήμερα, αποφάσισαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο.
Ο 19χρονος συνεπιβάτης στο όχημα, είχε μόνο αμυχές.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας