Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Jay Z: Επέστρεψε στο Instagram για να προωθήσει τη νέα του ταινία

Jay Z: Επέστρεψε στο Instagram για να προωθήσει τη νέα του ταινία

Ο θρυλικός ράπερ συμμετέχει ως παραγωγός στο φιλμ «The Book of Clarence»

Ο Jay Z επέστρεψε στο Instagram μετά από δύο χρόνια παύσης για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία «The Book of Clarence», στην οποία συμμετέχει ως παραγωγός.

Ο 53χρονος ράπερ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του την Τρίτη 29 Αυγούστου και αυτή ήταν το τρέιλερ της ταινίας.

«The Book of Clarence… Ιανουάριος 2024», έγραψε στη λεζάντα, κάνοντας γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, που πρωταγωνιστούν οι Κιθ Στάνφιλντ, Τζέιμς Μακαβόι, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τεγιάνα Τέιλορ. Έχει επίσης ειπωθεί ότι ο Jay-Z θα συνεισφέρει στο soundtrack του φιλμ.

«Αυτή η ιστορία είναι για έναν νεαρό άνδρα που βρίσκει την πίστη του μέσα από την αγάπη και μέσα από την επιθυμία να γίνει κάποιος στον κόσμο», δήλωσε μιλώντας στο Vanity Fair για το «The Book of Clarence» ο καλλιτέχνης του «Empire State of Mind».

Και πρόσθεσε: «Όλοι θέλουν να βρουν την αγάπη και όλοι θέλουν να φύγουν από αυτό το μέρος έχοντας καταφέρει κάτι, έχοντας αφήσει το στίγμα τους ότι ήταν εδώ».

«Σαγηνευμένος από τη δύναμη και τη δόξα του ανερχόμενου Μεσσία και των αποστόλων Του, ο Κλάρενς (Κιθ Στάνφιλντ) ρισκάρει τα πάντα για να χαράξει το δικό του μονοπάτι προς μια θεϊκή ζωή και τελικά ανακαλύπτει ότι η λυτρωτική δύναμη της πίστης μπορεί να είναι η μόνη του διέξοδος», αναφέρεται στην περίληψη της ταινίας.

Δείτε την ανάρτηση του Jay Z

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jayz

Ο Jay-Z δημιούργησε τον λογαριασμό του στο Instagram το 2021 για να προωθήσει το «The Harder They Fall» και μέσα σε 24 ώρες απέκτησε πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Μία ημέρα αργότερα, έκλεισε τo προφίλ του και την Τρίτη (29/8) επέστρεψε αθόρυβα. Ο ίδιος μάλιστα ακολουθεί μόνο έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και αυτός είναι το Instagram της συζύγου του, της Beyoncé.

Στο βιογραφικό του έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο, που μεταφέρει όσους κάνουν κλικ στο site της εταιρείας του, το rocnation.com ενώ η φωτογραφία του προφίλ του είναι από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Σημειώνεται, ότι το «The Book of Clarence» είναι σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Σάμουελ, με τον οποίο ο Jay Z έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία «The Harder They Fall». O ράπερ ήταν ο παραγωγός ενώ είχε γράψει και δύο τραγούδια.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024