
Δωρεάν το νερό σε Φυλή και Πανόραμα το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο και στα Άνω Λιόσια το τρίτο τρίμηνο 2023
Μηδενικά τιμολόγια κατανάλωσης νερού για τους δημότες Φυλής αποφάσισε ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς.
Δωρεάν θα διατεθεί, με Απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, το νερό στους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Φυλής και Άνω Λιοσίων το τρίτο τρίμηνο (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος) του 2023.
Με την ίδια Απόφαση το νερό θα διατεθεί δωρεάν στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και της συνοικίας Πανοράματος Άνω Λιοσίων και το δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος) του 2023.
Για τα συγκεκριμένα τρίμηνα θα σταλούν στους κατοίκους μηδενικοί λογαριασμοί ύδρευσης, καθώς η απαλλαγή περιλαμβάνει το πάγιο, τη συντήρηση δικτύου και την κατανάλωση.
«Θεωρήσαμε δίκαιο να απαλλάξουμε από την καταβολή τελών ύδρευσης τους συμπολίτες μας που έδωσαν μάχη με τη φωτιά στη Φυλή και στο Πανόραμα, αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους των Άνω Λιοσίων που χρειάστηκε να πλύνουν τις αυλές τους ή να συντηρήσουν το πράσινο», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
- Βόρεια Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών – 4 συλλήψεις, αναζητείται ο δεύτερος αρχηγός
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)
- Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
- Ιράν: Το Ορμούζ είναι κόκκινη γραμμή – Αντίποινα των Φρουρών της Επανάστασης για τα πλήγματα των ΗΠΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε 4 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ
- «Είμαι ενθουσιασμένος» – Ο Αντετοκούνμπο έφτασε στο Μαϊάμι για τους Χιτ (vid)


