Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του άνανδρου που σταύρωσε ένα κοράκι στην Πάρο και το άφησε σε δημόσια θέα.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για την κακοποίηση του ζώου, ο δράστης της κτηνώδους πράξης εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Η είδηση έγινε γνωστή από τα social media όταν ο Σωτήρης Τζιάφας δημοσίευσε τη φωτογραφία με το κοράκι σταυρωμένο και παρατημένο σε δημόσια θέα. «Αυτή είναι η τουριστική Πάρος. Βγάλτε συμπεράσματα. Κρίμα που υπάρχουν Παριανοί, σε τόσο χαμηλό επίπεδο ακόμα και που τους ανέχονται. Οι υπόλοιποι, να δυσφημούν τον τόπο τους. Ντροπή» έγραφε στην ανάρτησή του, η οποία κατέβηκε από το Facebook, όπως ενημερώνει ο ίδιος σε νεότερη ανάρτησή του.
«Στην Πούντα της Πάρου σταύρωσαν ένα κοράκι και το άφησαν σε δημόσια θέα κι εγώ κάθε μέρα ντρέπομαι όλο και πιο πολύ για το είδος μας» έγραψε ο Πέτρος Κατσάκος που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία.
Όπως αναφέρουν χρήστες – χωρίς να δικαιολογούν το αποτρόπαιο συμβάν – υπάρχουν Παριανοί που σταυρώνουν κοράκια και τα αφήνουν εκτεθειμένα, ώστε να διώχνουν άλλα πτηνά από τα χωράφια τους.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας