Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η BANG & OLUFSEN ενώνει τις δυνάμεις της με τη FERRARI

Η BANG & OLUFSEN ενώνει τις δυνάμεις της με τη FERRARI

Δύο εταιρείες ορόσημο στο χώρο τους, προσφέρουν για άλλη μία φορά πολυτέλεια στην αιχμή της τεχνολογίας και του απαράμιλλου design.

Η state of the art Bang & Olufsen ανακοινώνει μια νέα συλλογή με την πρωτοπόρο της μηχανοκίνησης Ferrari. Η συλλογή γιορτάζει το κοινό πάθος των δύο εταιρειών για την ισορροπία, τη δύναμη και την ακρίβεια, λανσάροντας μια σειρά ακουστικών και ηχείων: το οικιακό ηχείο Beosound 2, τα ακουστικά Beoplay H95, τα ακουστικά Beoplay EX και το φορητό ηχείο Beosound Explore. Όλα δεμένα μεταξύ τους με την εντυπωσιακή απόχρωση του διάσημου κόκκινου, δημιουργώντας μια αναμφισβήτητη σύνδεση με την υπογραφή της Ferrari.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο CEO της Bang & Olufsen, Kristian Teär «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία. Υπήρχε μια ισχυρή αίσθηση της ιστορίας στο στάδιο της από κοινού δημιουργίας αυτής της σειράς», λέει. «Πηγαίνει μέχρι την αρχή για την B&O και τη Ferrari. Οι ιδρυτές, Enzo Ferrari, Peter Bang και Svend Olufsen ήταν οραματιστές, που επαναπροσδιόρισαν τις βιομηχανίες τους αμφισβητώντας το status quo. Η κληρονομιά τους μεγάλη μέσα στις δεκαετίες, ωθεί και τα δύο brands σε νέα όρια μέχρι σήμερα».

Ο Teär συνεχίζει: «Ο συνδυασμός των καλύτερων επιδόσεων στην κατηγορία, της υψηλής αισθητικής και της σχολαστικής δεξιοτεχνίας έφερε την B&O και τη Ferrari μαζί για να δημιουργήσουν αυτή τη συλλογή. Αυτό αναδεικνύεται από την ασυναγώνιστη κληρονομιά και των δύο εταιρειών, κάνοντας αυτή τη συνεργασία αξέχαστη».

Και τα δύο brands βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας για περισσότερο από μισό αιώνα. Η Bang & Olufsen έχει διαμορφώσει το παγκόσμιο τοπίο στον ήχο και την εικόνα από το 1925, από το Struer της Δανίας, με τη Ferrari να «αναστατώνει» την αυτοκινητοβιομηχανία από το 1947, από το Maranello της Ιταλίας. Πάνω από 150 χρόνια καινοτομίας μεταξύ των δύο εταιρειών έχουν διαμορφώσει, λοιπόν, αυτή τη νέα συνεργασία.

Εμπνευσμένο από το supercar. Ήχος για να… δεις!

Η συλλογή διαφοροποιείται από την παραδοσιακή προσέγγιση της Bang & Olufsen, εξηγεί ο Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Στρατηγικών Συνεργασιών στην Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen: «Τα κλασικά ηχεία μας προορίζονται να συνδυάζονται φυσικά με τα σπίτια των ανθρώπων, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για την όμορφη σχεδίασή τους. Αυτή η συλλογή είναι διαφορετική. Είναι από μόνη της ένα statement. Όπως και τα supercars: φαίνονται και ακούγονται όπου κι αν πάνε».

Το Beosound 2 προσφέρει μια εμπειρία οικιακού ήχου διασποράς 360 μοιρών που γεμίζει κάθε χώρο στον οποίο βρίσκεται. Ο σχεδιασμός του είναι ευέλικτος ώστε να τοποθετείται στο δάπεδο, σε τραπέζι ή ράφι και μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το Active RoomSense και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες εγγύτητας ταιριάζουν με την ομορφιά του Beosound 2 με την έξυπνη τεχνολογία, ενώ ένας υψηλής ποιότητας κώνος αλουμινίου που φιλοξενεί το ηχείο παρέχει μοναδική εμφάνιση και εξαιρετική ακουστική. Το Beosound 2, στη συλλογή της Ferrari, παράγεται στο εργοστάσιο 5 της Bang & Olufsen στο Struer, αυτή τη φορά βάζοντας στη σχεδίαση το διάσημο κόκκινο της μάρκας. Το σώμα από αλουμίνιο δίνει υψηλή λάμψη, ενισχύοντας τον πλούτο της κόκκινης απόχρωσης. Το μυθικό έμβλημα της Ferrari βρίσκεται κάτω από τη γρίλια, ολοκληρώνοντας αυτήν την έκδοση.

Το Beoplay H95 είναι το κορυφαίο ακουστικό της Bang & Olufsen, που παρέχει πέρα από καινοτομία και τον καλύτερο ήχο στην κατηγορία του. Τα custom drivers από τιτάνιο προσφέρουν πιο δυνατό ήχο από ποτέ, και η ρυθμιζόμενη λειτουργία active noise cancellation επιτρέπει στον χρήστη να τον προσαρμόσει περιστρέφοντας απλώς τον αλουμινένιο δακτύλιο του ακουστικού. Φινιρισμένο με μαλακό δέρμα και 38 ώρες ασταμάτητης ακρόασης, το Beoplay H95 είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Τα ακουστικά ενσωματώνουν τη διαχρονική επίσης jet-black απόχρωση της Ferrari, με τα ταιριαστά λογότυπα των εταιρειών, χαραγμένα με λέιζερ. Κάτω από τα ακουστικά, οι γρίλιες των ηχείων από τιτάνιο είναι σε μία πλούσια κόκκινη απόχρωση, ειδικά επιλεγμένη για αυτή τη συνεργασία.

Το Beosound Explore είναι ένα φορητό ηχείο, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Με αξιολόγηση IP67, που σημαίνει ότι είναι πλήρως προστατευμένο από βροχή και σκόνη, το Beosound Explore είναι φτιαγμένο για να το παίρνετε οπουδήποτε και παντού. Με τις λειτουργίες Bluetooth και Fast Pairing η μουσική είναι πάντα ένα κλικ μακριά και διαρκεί όλη την ημέρα για έως και 27 ώρες αναπαραγωγής.

Τα Beoplay EX, τα πιο ισχυρά ασύρματα ακουστικά της Bang & Olufsen, διαθέτουν λειτουργία active noise cancellation, απαράμιλλο ήχο και συνοδεύονται από θήκη ασύρματης φόρτισης για έως και 20 ώρες ακρόασης εν κινήσει. Έξι μικρόφωνα και έξυπνη τεχνολογία beam-forming σημαίνει ότι το Beoplay EX μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικές κλήσεις όσο και για απόλαυση μουσικής. Για τη συλλογή Ferrari, το δεξί ακουστικό φέρει ένα εντυπωσιακό μαύρο λογότυπο του εμβλήματος της Ferrari, που κάθεται κάτω από γυαλί χυμένο στο εμβληματικό κόκκινο, κομμένο και γυαλισμένο για να παρέχει μια λάμψη που μοιάζει με καθρέφτη.

Η συλλογή Ferrari είναι τώρα διαθέσιμη στο κατάστημα Bang & Olufsen στην Αθήνα: Bang & Olufsen Αθήνα, Ακαδημίας 15.

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024