Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rita Wilson: Η νέα συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα

Rita Wilson: Η νέα συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα

Το τραγούδι θα ακουστεί στο Γάμος Αλά Ελληνικά 3 που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.

Η Rita Wilson συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον  Χρήστο Μάστορα και παρουσιάζουν το ντουέτο «OLI MAZI (We Are All Together)». Περίπου 4 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο «Let Me Be», η ξεχωριστή τραγουδίστρια και δημιουργός και ο πολυτάλαντος frontman του ελληνικού συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES ενώνουν ξανά τις φωνές τους, σε ένα τραγούδι με πού χορό.To νέο τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Sing It Loud LLC και την Panik Records, είναι μια δημιουργία της Rita Wilson και της βραβευμένης με βραβείο Oscar και 12 βραβεία Grammy, Diane Warren, η οποία έχει επίσης γράψει μεταξύ άλλων για τους Celine Dion, Cher, Mariah Carey, Beyone και Michael Bolton. Την παραγωγή έκαναν οι Rita Wilson, Emanuel “Eman” Kiriakou & Zhone.

Γάμος Αλά Ελληνικά 3

Το feel-good τραγούδι περιλαμβάνεται στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3» («Γάμος Αλά Ελληνικά 3»), η οποία θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 16 Σεπτεμβρίου. Γράφτηκε ειδικά για την 3η ταινία και αποτυπώνει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια όπως αυτά αντικατοπτρίζονται στη διάσημη σειρά ταινιών «My Big Fat Greek Wedding».

Η Rita Wilson για τη συνεργαία

«Οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς την οικογένεια. Το ‘OLI MAZI’ είναι ένα τραγούδι με σκοπό να ενώσει τον κόσμο είτε είναι η οικογένεια σου είτε εκείνη που επιλέγεις ως οικογένεια και να γιορτάσεις μαζί τους για την αγάπη. ‘No man is a (Greek) island’ (Thank you John Donne) (μτφρ. ‘κανένας δεν είναι (ελληνικό) νησί’ – ευχαριστώ  John Donne). Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Επίσης, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεργαζόμαστε πάλι με τον υπερταλαντούχο Χρήστο Μάστορα, αλλά και που μαζί με την Diane Warren γράψαμε το ‘OLI MAZI (We Are All Together)».

Ο Χρήστος Μάστορας

«Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι ξανά με την Rita Wilson. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που οι φωνές μας θα ακουστούν ΜΑΖΙ στο ‘My Big Fat Wedding’ του οποίου είμαι μεγάλος fan, σε ένα τραγούδι που υπογράφουν διεθνώς καταξιωμένοι δημιουργοί. Το ‘OLI MAZI (We Are All Together)’ είναι ένα τραγούδι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μου το έστειλε η Rita και είμαι  σίγουρος ότι θα το λατρέψετε και εσείς».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024