Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Xiaomi 13 ή Xiaomi 12 Note Pro; Ποιο αξίζει να αποκτήσετε

Xiaomi 13 ή Xiaomi 12 Note Pro; Ποιο αξίζει να αποκτήσετε

Ενώ το Xiaomi 13 έχει κυκλοφορήσει και έχει φέρει τα «πάνω κάτω», εξίσου δυνατό παραμένει και το Xiaomi 12 Note Pro. Εσείς πιο πρέπει να επιλέξετε;

Το πιο πρόσφατο high-end smartphone έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαυμαστές και είναι ο διάδοχος του Xiaomi 12. Ο λόγος για το Xiaomi 13 που έχει έρθει ανανεωμένο με ολοκαίνουργιες και ισχυρές δυνατότητες. Όπως είναι λογικό, πολλοί αναρωτιούνται αν αξίζει να κάνουν την αναβάθμιση μιας και το Xiaomi 12 Note Pro παραμένει ένα από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας κολοσσού.

Επομένως μια σύντομη ανασκόπηση με όλα τα κομβικά σημεία «κλειδιά» είναι απαραίτητη για να κάνετε την καταλληλότερη για εσάς επιλογή. Σε όποιο και να καταλήξετε, μπορείτε να το βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην ώρα του, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Γιατί να επιλέξετε το Xiaomi 13

Εάν θέλετε ένα κορυφαίο κινητό που συνδυάζει μοναδικές λειτουργίες και επαγγελματικό σύστημα κάμερας, τότε το Xiaomi 13 είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 50MP η οποία προσφέρει λεπτομερείς λήψεις μέρα ή νύχτα ενώ μπορείτε να καταγράψετε video σε Dolby Vision, με ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Παράλληλα ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 εξασφαλίζει απρόσκοπτη απόδοση ενώ χάρη στην ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική η κατανάλωση  ενέργειας είναι πολύ χαμηλότερη, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ενεργειακής αποδοτικότητας. Σας εγγυάται εκπληκτική εμπειρία, είτε για καθημερινή είτε για επαγγελματική χρήση.

Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες του σώματος και οι καλοσχεδιασμένες γραμμές της κάμερας δημιουργούν μινιμαλιστική αισθητική άποψη. Ο κατακόρυφος μεταλλικός σκελετός προσθέτει περαιτέρω στιλ και κομψότητα. Το ελαφρώς καμπυλωτό πίσω κάλυμμα, συνδυάζεται όμορφα συνεισφέροντας στην ευκρίνεια του σώματος. Ενεργοποιήστε την οθόνη για να απολαύσετε απαράμιλλη εμπειρία.

Το υλικό φωτοεκπομπής νέας γενιάς θα παρουσιάσει φωτεινότερες εικόνες με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ακόμη και στο ηλιακό φως, το περιεχόμενο της οθόνης είναι ευδιάκριτο, επιτρέποντάς σας να βλέπετε πιο ζωντανές λεπτομέρειες σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, από το βαθύ μαύρο μέχρι το φωτεινό λευκό.

Γιατί να επιλέξετε το Xiaomi Redmi Note 12

Εάν αναζητάτε μια οικονομική αλλά εξαιρετικά αποδοτική συσκευή, τότε το Xiaomi Redmi Note 12 είναι το κινητό που αναζητάτε. Έρχεται εξοπλισμένο με OLED οθόνη με τρεις ρυθμούς ανανέωσης που θα σας προσφέρουν ομαλή οπτική εμπειρία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Είτε κάνετε scroll στα social media είτε απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, δεν θα αντιμετωπίσετε κολλήματα ή καθυστερήσεις.

Όταν ο φωτισμός του περιβάλλοντος αλλάξει ξαφνικά, η φωτεινότητα της οθόνης του προσαρμόζεται, χωρίς να δημιουργεί θαμπώματα. Ο επεξεργαστής του είναι ισχυρός και πιο συγκεκριμένα ο Snapdragon 685 από την Qualcomm που σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM LPDDR4X και την ROM UFS 2.2, σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλαπλές εργασίες με ευκολία και άνεση.

Ο βασικός, οπίσθιος φακός του είναι στα 48MP, για να βγάζετε ποιοτικές και καθαρές λήψεις. Ο υπερευρυγώνιος στα 8MP, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε γωνία και ο macro στα 2MP θα εστιάσει και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Όσο για την μπροστινή κάμερα είναι στα 13MP, ώστε να εστιάσετε στο πρόσωπό σας και λιγότερο στο background που σας περιβάλλει.

Υποστηρίζει  ταχεία φόρτιση 33W και για αυτό μπορεί να φτάσει άμεσα στο 100%, δίχως να χρειαστεί να περιμένετε με τις ώρες να «φουλάρει». Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, προκειμένου να έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε μέχρι και 31 ώρες, να παίξετε έως και 9 ώρες παιχνίδια και να παρακολουθήσετε τα βίντεο που σας αρέσουν τουλάχιστον 21 ώρες.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024