Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Φλωρινιώτης: «Δεν έχω τελειώσει με τον καρκίνο - Έχω πολλή πορεία μπροστά μου»

Νίκος Φλωρινιώτης: «Δεν έχω τελειώσει με τον καρκίνο – Έχω πολλή πορεία μπροστά μου»

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη δεν το βάζει κάτω

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο Νίκος Φλωρινιώτης. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη ανακάλυψε «τυχαία» ότι έχει κακοήθη όγκο και από τότε παλεύει με την ασθένεια, με θάρρος και δύναμη.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω».

Μιλώντας για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες, σημείωσε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε».

«Άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση…»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης τον περασμένο Ιούνιο είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στην μάχη του με τον καρκίνο και είχε περιγράψει τα συμπτώματα που είχε.

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και κόβιντ, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κοροναϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά» είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, ‘όχι μην αγχώνεσαι’ μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10», συμπλήρωσε επίσης ο ίδιος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024