Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάργκοτ Ρόμπι: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Μετά τη Σίφνο επισκέφθηκε τη Φολέγανδρο

Μάργκοτ Ρόμπι: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα – Μετά τη Σίφνο επισκέφθηκε τη Φολέγανδρο

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» να επιβιβάζεται στο πλοίο της γραμμής.

Τη χώρα μας έχει επιλέξει η Μάργκοτ Ρόμπι για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Η πρωταγωνίστρια της «Barbie» κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και ωραίο φαγητό.

Η 33χρονη ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο της, Τομ Άκερλεϊ.

Μετά τη Φολέγανδρο όπου δοκίμασε τοπικά ελληνικά φαγητά και περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού, επισκέφθηκε την Αθήνα και στη συνέχεια τη Σίφνο.

Μάλιστα, ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής, αποδεικνύοντας ότι η φήμη δεν την έχει αλλάξει. Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» να επιβιβάζεται, φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, μία ανοιχτόχρωμη φαρδιά μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και μαύρα γυαλιά ενώ κουβαλούσε μόνη της τις βαλίτσες της.

Στη Σίφνο κολύμπησε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και έδειξε να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα, που την είχαν «καρφώσει».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η DailyMail

 

Οι απίστευτες εισπράξεις της ταινίας

Εν τω μεταξύ,  η ταινία της Barbie, στην οποία πρωταγωνιστεί συνεχίζει να «σπάει» τα ταμεία.

Από τις 21 Ιουλίου, που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως ενώ η δημοφιλία της Μάργκοτ Ρόμπι και του Ράιαν Γκόσλινγκ έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως τώρα, πλησιάζοντας τα 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια που έχει δημιουργήσει η ταινία «The Super Mario Bros. Movie».

Η Μαργκότ Ρόμπι ανταμείβεται πλουσιοπάροχα για τον βασικό της ρόλο στη μεταφορά της Barbie στη μεγάλη οθόνη. Η σταρ πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού πρόκειται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς και μπόνους box office, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της που γνωρίζουν τη συμφωνία της.

Στην ιστορία των 100 ετών της Warner Bros, «καμία ταινία δεν έχει πουλήσει τόσα πολλά εισιτήρια τόσο γρήγορα», δήλωσε στους New York Times ο πρόεδρος της εγχώριας διανομής της Warner Bros, Τζεφ Γκολντστέιν.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024