Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάργκοτ Ρόμπι: Σε εστιατόριο της Αθήνας η πρωταγωνίστρια της Barbie

Μάργκοτ Ρόμπι: Σε εστιατόριο της Αθήνας η πρωταγωνίστρια της Barbie

Η 33χρονη ηθοποιός αφού επισκέφθηκε την όμορφη Φολέγανδρο, πέρασε και από την Αθήνα. 

Τις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει να απολαμβάνει η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η σταρ του Χόλιγουντ, που ζει ημέρες δόξας με την ταινία της Barbie να «σπάει» τα ταμεία, βρίσκεται στη χώρα μας και ζει το καλοκαίρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 33χρονη ηθοποιός αφού επισκέφθηκε την όμορφη Φολέγανδρο, όπου δοκίμασε τοπικά ελληνικά φαγητά και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της, έκανε μία στάση και στην Αθήνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει τη βόλτα της στο κέντρο της πρωτεύουσας και να πάει για φαγητό σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο, που στεγάζεται στην πολυσύχναστη οδό Βουλής. Η ίδια ήταν ντυμένη casual, χαλαρή και χαμογελαστή και έδειξε να απολαμβάνει το γεύμα της.

Ο κόσμος την αναγνώρισε και την φωτογράφησε

Οι απίστευτες εισπράξεις της ταινίας

Εν τω μεταξύ,  η ταινία της Barbie, στην οποία πρωταγωνιστεί συνεχίζει να «σπάει« τα ταμεία.

Από τις 21 Ιουλίου, που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως ενώ η δημοφιλία της Μάργκοτ Ρόμπι και του Ράιαν Γκόσλινγκ έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως τώρα, πλησιάζοντας τα 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια που έχει δημιουργήσει η ταινία «The Super Mario Bros. Movie».

Η Μαργκότ Ρόμπι ανταμείβεται πλουσιοπάροχα για τον βασικό της ρόλο στη μεταφορά της Barbie στη μεγάλη οθόνη. Η σταρ πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού πρόκειται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς και μπόνους box office, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της που γνωρίζουν τη συμφωνία της.

Στην ιστορία των 100 ετών της Warner Bros, «καμία ταινία δεν έχει πουλήσει τόσα πολλά εισιτήρια τόσο γρήγορα», δήλωσε στους New York Times ο πρόεδρος της εγχώριας διανομής της Warner Bros, Τζεφ Γκολντστέιν.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024