Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς: Στοίχημα να υπηρετώ τους πολίτες με προσήλωση

Χαρδαλιάς: Στοίχημα να υπηρετώ τους πολίτες με προσήλωση

Από την Παναγιά και τις Οινούσσες αποχαιρέτησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το τελευταίο του ταξίδι ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει λάβει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να είναι υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στην ακριτική Παναγιά και τις Οινούσσες, από όπου σημείωσε ότι στις εσχατιές του Αιγαίου ολοκληρώνεται το ταξίδι των 4 τελευταίων ετών.

«Ως δημόσιος λειτουργός, κλείνω έναν ξεχωριστό κύκλο καθήκοντος και ευθύνης που υπηρέτησα με αυταπάρνηση» σημείωσε και πρόσθεσε: «Από εδώ αποχαιρετώ και τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μου στην Πολιτική Προστασία, στο υπουργείο Άμυνας που ακούραστα πορεύτηκαν μαζί μου. Στα ωραία αλλά και στα δύσκολα. Σε κάθε πρόκληση και σε κάθε ευκαιρία».

«Μέσα από την γνώση και την εμπειρία από την διαχείριση κρίσεων, διασφαλίσαμε την έγκαιρη αντίδραση στις δύσκολες συγκυρίες και τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε με μοναδικό μας γνώμονα να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο, την κοινωνία, την Πατρίδα μας» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία και η ενότητα αποτέλεσαν αδιαπραγμάτευτες αξίες για την πολιτική του πορεία.

Όσον αφορά στην απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, υπογράμμισε ότι δεν ήταν εύκολη. «Ζύγισα ευθύνες, ζυγισα προτεραιότητες αλλά κυρίως μέτρησα την επιθυμία- στοίχημα ζωής μου να υπηρετώ τους πολίτες με προσήλωση» πρόσθεσε.

«Έχω μάθει να αντλώ δύναμη από τις αξίες που χαρακτηρίζουν την πορεία μου στα κοινά μέχρι σήμερα. Να φέρνω αποτελέσματα. Με αφοσίωση, με αποφασιστικότητα, με επιμονή, με συνεργασία, με συμπερίληψη, και κυρίως με διαφάνεια και λογοδοσία. Και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Αδιαπραγμάτευτα και ακούραστα» συμπλήρωσε.

«Η δική μου προσπάθεια όμως χρειάζεται τη δική σας εμπιστοσύνη. Τη δική σας στήριξη. Την δική σας αγκαλιά. Ας ανοίξουμε λοιπόν μαζί, όλοι μαζί την «περπατησιά» που πραγματικά μας αξίζει. Που ταιριάζει στον τόπο μας, στις γειτονιές μας, στα όνειρά μας» κατέληξε.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024