Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κακοποίηση ζώου: Καταγγελία για αγώνες δρόμου γαϊδουριών με ανήλικους αναβάτες στη Λέσβο

Νέα κακοποίηση ζώου: Καταγγελία για αγώνες δρόμου γαϊδουριών με ανήλικους αναβάτες στη Λέσβο

Η καταγγελία έγινε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο «Κιβωτός Μυτιλήνης» για τις «γαϊδουροδρομίες» που διεξήχθησαν στην Κώμη Λέσβου.

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Κιβωτός Μυτιλήνης» καθώς όπως αναφέρει, στην Κώμη Λέσβου διοργανώθηκαν «γαϊδουροδρομίες» με ανήλικους αναβάτες.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει και από το οπτικοακουστικό υλικό, το δρώμενο αφορούσε αγώνες δρόμου γαϊδουριών, όπου αναβάτες ήταν ανήλικα παιδιά τα οποία φέρονταν με ιδιαίτερη βαναυσότητα στα γαϊδούρια, την ώρα που ενήλικοι τους επευφημούσαν.

Οι «Γαϊδουροδρομίες» διοργανώθηκαν χθες Σάββατο 26 Αυγούστου από τον Ιππικό Σύλλογο Κώμης «ΤΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΙΚΑ», με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιβωτός Μυτιλήνης πρόκειται να παραδώσει το οπτικοακουστικό υλικό που συγκέντρωσε από τις γαϊδουροδρομίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και στην Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λέσβου, προκειμένου να υπάρξουν κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται.

Το δελτίο Τύπου

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Η »Κιβωτός Μυτιλήνης» ενημερώθηκε για αυτό το ωραίο δρώμενο στην Κώμη Λέσβου. «Γαϊδουροδρομίες!». Με γαϊδουράκια να τρέχουν στη μέση του δρόμου, με ΙΧ και μηχανάκια να κυκλοφορούν, να δέρνονται για να πάνε πιο γρήγορα από ανήλικους, υπό τις επευφημίες των ενηλίκων. Όλο το υλικό θα προωθηθεί στην Αστυνομία και την Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου για τα περαιτέρω…».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024