Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραϊάνα Ανανία: Απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση για την Ικαρία

Τραϊάνα Ανανία: Απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση για την Ικαρία

«Τραβάτε στον ψυχολόγο σας», προέτρεψε τους followers της η ηθοποιός.

Να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό της στο Instagram αποφάσισε η Τραϊάνα Ανανία, αφού τα «άκουσε» για τα καλά κάτω από την ανάρτησή της, στην οποία αποκαλούσε «ξενέρωτη» την Ικαρία.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί του ανατολικού Αιγαίου για διακοπές, ωστόσο δεν ήταν όπως το περίμενε.

Σε ανάρτησή της χαρακτήρισε τον κόσμο «ξενέρωτο», καθώς στο πανηγύρι δεν χόρευε κανείς αλλά αντιθέτως όλοι έτρωγαν και σχολίαζαν τους γύρω τους.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει μόνη της. Φορώντας μία μωβ μίνι φούστα, λευκό τοπ και τακούνια, σηκώθηκε από το τραπέζι της και ξεδίπλωσε τις χορευτικές της ικανότητες.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον χορό της, το οποίο συνόδευσε με τα παράπονά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα.

Είπα «χωριό» γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο «τρελός του χωριού». Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας «για τα πανηγύρια». Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. «Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;» ρώτησα τον Γιάννη.. «Όχι, αφού είσαι τρελή»… Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».

Η ανάρτησή της

«Η Ικαρία αγάπη μου…»

Το βίντεό της έλαβε αρκετά σχόλια, με την πλειοψηφία αυτών να είναι αρνητικά. Οι followers της την κατέκριναν για τον τρόπο που εκφράστηκε για τους κατοίκους του νησιού ενώ κάποιοι έγραψαν ότι «προσπάθησε να κερδίσει μερικά λεπτά δημοσιότητας κάνοντας ένα κακόβουλο σχόλιο».

«Οι Καργιώτες στα πανηγύρι πάνε για να φάνε και να συνεισφέρουν με τα χρήματα που θα δώσουν για το φαΐ και το κρασί τους στον σύλλογο του χωριού. Ο οποίος με την σειρά του θα φτιάξει δρόμους και πλατιές για το χωριό ή θα βοηθήσει κάποιον συμπολίτη που έχει ανάγκη…», έγραψε επίσης μια χρήστης.

«Η Ικαρία αγάπη μου είναι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα και αλληλέγγυα χωριά σε όλη την Ελλάδα. Κι αυτό θα το δεις το χειμώνα που το νησί είναι ήσυχο από τις παλαβάδες των πρωτευουσιάνων. Και βασικά πώς ξέρεις ότι αυτοί που σε σχολιάζουνε είναι Καριώτες και όχι Αθηναίοι ή Θεσσαλονικείς;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

Η ίδια προχώρησε στην απενεργοποίηση των σχολίων κάτω από την ανάρτησή της, γεγονός που δεν άρεσε στους ακόλουθούς της.

Μάλιστα, ένας της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας την γιατί τα απενεργοποίησε: «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια».

Τότε, εκείνη του απάντησε μέσα από ένα story: «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024