Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραϊάνα Ανανία: Απογοητευμένη από την Ικαρία - «Είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά»

Τραϊάνα Ανανία: Απογοητευμένη από την Ικαρία – «Είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά»

Η ηθοποιός δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νησί του ανατολικού Αιγαίου και δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση.

Στην μαγευτική Ικαρία βρέθηκε η Τραϊάνα Ανανία για μερικές ξέγνοιαστες, ανέμελες και καλοκαιρινές στιγμές.

Η ηθοποιός ωστόσο δεν φάνηκε να απόλαυσε την εξόρμησή της. Σε ανάρτησή της στο Instagram χαρακτήρισε τον κόσμο «ξενέρωτο», καθώς στο πανηγύρι δεν χόρευε κανείς αλλά αντιθέτως όλοι έτρωγαν και σχολίαζαν τους γύρω τους.

Η ίδια έδειξε να ενοχλείται όμως δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει μόνη της, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Φορώντας μία μωβ μίνι φούστα, λευκό τοπ και τακούνια, σηκώθηκε από το τραπέζι της και ξεδίπλωσε τις χορευτικές της ικανότητες.

Σε ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον χορό της, το οποίο συνόδευσε με τα παράπονά της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάιλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπόουλινγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα.

Είπα «χωριό» γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα.. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο «τρελός του χωριού». Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας «για τα πανηγύρια». Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. «Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;» ρώτησα τον Γιάννη.. «Όχι, αφού είσαι τρελή»… Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».

Η ανάρτησή της

Θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια

Κάτω από την ανάρτησή της, οι ακόλουθοί της έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε για το νησί.

«Οι Καργιώτες στα πανηγύρι πάνε για να φάνε και να συνεισφέρουν με τα χρήματα που θα δώσουν για το φαΐ και το κρασί τους στον σύλλογο του χωριού. Ο οποίος με την σειρά του θα φτιάξει δρόμους και πλατιές για το χωριό ή θα βοηθήσει κάποιον συμπολίτη που έχει ανάγκη…», γράφει μια χρήστης.

Ένας άλλος, αναφέρει: «Είσαι ο ορισμός του ποιους δε θέλουν στα πανηγύρια τους οι ντόπιοι».

«Η Ικαρία αγάπη μου είναι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα και αλληλέγγυα χωριά σε όλη την Ελλάδα. Κι αυτό θα το δεις το χειμώνα που το νησί είναι ήσυχο από τις παλαβάδες των πρωτευουσιάνων. Και βασικά πώς ξέρεις ότι αυτοί που σε σχολιάζουνε είναι Καριώτες και όχι Αθηναίοι ή Θεσσαλονικείς;», αναρωτήθηκε ένας τρίτος.

«Έλα ρε Τραϊάνα, εσένα περιμέναμε χρόνια να μας δείξεις τον τρόπο πως διασκεδάζουμε», «Προβάλλοντας τους ανθρώπους ενός γραφικού νησιού νομίζεις ότι κανεις κάτι;»,  «Δεν γίνονται όλα όπως εσύ τα φαντάζεσαι», ήταν επίσης τα σχόλια που δέχτηκε.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024