Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιρίνα Σάικ: Ποζάρει τόπλες πάνω στα βράχια και το Instagram υποκλίνεται στην ομορφιά της

Ιρίνα Σάικ: Ποζάρει τόπλες πάνω στα βράχια και το Instagram υποκλίνεται στην ομορφιά της

Η 37χρονη δεν είναι τυχαία ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως.

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει η Ιρίνα Σάικ. Το διάσημο μοντέλο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον Τομ Μπρέιντι, δεν αμελεί να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες τόσο από την καθημερινή της ζωή όσο και επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Αυτή τη φορά η 37χρονη επέλεξε να δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στα βράχια, έχοντας βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της ενώ φορά μια ζακέτα δεμένη στη μέση της, ψηλές κάλτσες και αθλητικά παπούτσια.

Σε κάποιες είναι όρθια, σε άλλες ξαπλωμένη και σε άλλες χαμογελάει κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό.

«Βραχώδες καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιρίνα Σάικ, η οποία φρόντισε σε όλες τις λήψεις να έχει κρύψει το στήθος της με το χέρι της.

Οι πόζες της ήταν εντυπωσιακές και οι followers της έσπευσαν να την αποθεώσουν για το καλλίγραμμο κορμί της. «Πανέμορφη κορίτσι», «Όμορφη γυναίκα και επίσης πολύ ευγενική», «Όμορφη, με μυαλό και προσωπικότητα», «Όμορφα μάτια και υπέροχο χαμόγελο», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των θαυμαστών στην ανάρτηση, που μετρά πάνω από 230 χιλιάδες likes.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ερωτευμένη με τον Τομ Μπρέιντι;

Εν τω μεταξύ, τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τομ Μπρέιντι όλο και φουντώνουν.

Το πασίγνωστο μοντέλο και ο διάσημος ποδοσφαιριστής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν λίγους μήνες στον ίδιο γάμο στη Σαρδηνία, με τον ξένο Τύπο να μιλάει για έντονο φλερτ ανάμεσά τους.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της στην Page Six, ο Τομ Μπρέιντι είναι «ο άνδρας των ονείρων της, λατρεύει να βγαίνει μαζί του, κάπως έτσι ονειρευόταν να είναι».

Ενώ η νέα σεζόν στο NFL ξεκινά, το άγχος του παίκτη βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, με την Ιρίνα Σάικ να είναι συνεχώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

Σύμφωνα με την DailyMail, το μοντέλο προσπαθεί να τον ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς ο Τομ Μπρέιντι γνωρίζει ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στα γήπεδα κι αγχώνεται για το μέλλον του.

Πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε πως: «ο Τομ αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του για να οικοδομήσει τη σχέση τους σωστά και να την κάνει κάτι ξεχωριστό».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ιρίνα βοηθάει πολύ τον Τομ με το άγχος του, καθώς αυτή την εποχή τέτοιες ημέρες, θα ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο. «Του λείπει το NFL, του λείπει να παίζει, αλλά δεν γυρίζει πίσω και χάρη στην Ιρίνα, η προσοχή του μπορεί να στραφεί σε αυτή και να αξιοποιήσει τον χρόνο του επενδύοντας στη σχέση τους. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και του αρέσει το πώς ήρθε στη ζωή του την καλύτερη στιγμή», εξήγησε η πηγή.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024