Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης για Έβρο: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ζούγκλα - Διαστρεβλώνει δηλώσεις η αντιπολίτευση

Μαρινάκης για Έβρο: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ζούγκλα – Διαστρεβλώνει δηλώσεις η αντιπολίτευση

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως στο ζήτημα του μεταναστευτικού, «η τελευταία κυβέρνηση που μπορεί να κατηγορηθεί για ρατσιστικές προθέσεις είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Επίθεση στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με την αδιανόητη υπόθεση της «σύλληψης» μεταναστών στον Έβρο από αυτόκλητους «πολιτοφύλακες», την οποία ανέδειξε το in, υποστηρίζοντας ότι διαστρεβλώνει δηλώσεις.

Ο κ. Μαρινάκης, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στην Θεσσαλονίκη, είπε ότι δεν υπήρξε δήλωση υπουργού ούτε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που να συνδέει το μεταναστευτικό με τις πυρκαγιές

Σε ό,τι αφορά αυτό καθαυτό το σοκαριστικό περιστατικό, τόνισε πως «η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, η Δικαιοσύνη κάνει κι αυτή τη δουλειά της και έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Απολύτως συντεταγμένα, με σεβασμό στους θεσμούς. Και όποιος δεν σέβεται τον νόμο θα ακολουθείται ταχύτατα η νόμιμη διαδικασία, χωρίς καμία διάθεση έκπτωσης».

«Η Ελλάδα δεν θα γίνει ζούγκλα»

«Η Ελλάδα δεν θα γίνει ζούγκλα. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς αν η κυβέρνηση προβληματίζεται, καθώς υπάρχουν κόμματα που στηρίζουν την αυτοδικία.

«Έχουμε ένα συντεταγμένο κράτος με πλήρη διάκριση εξουσιών», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι «προφανώς υπάρχουν στην χώρα μας, δυστυχώς, πολιτικές δυνάμεις που προσπαθούν να αποκομίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη και γίνονται έμποροι ελπίδας ή διασπείρουν fake news».

Για να επισημάνει πως «η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και ο νόμος θα εφαρμόζεται παντού».

«Η αντιπολίτευση πάλι διαστρεβλώνει δηλώσεις»

Όσο για το αν στοχοποιήθηκαν οι μετανάστες για την πρόκληση των πυρκαγιών από τις δηλώσεις βουλευτών και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «δεν έγιναν ρατσιστικές δηλώσεις, και τις αιτίες των πυρκαγιών θα διερευνήσει η Δικαιοσύνη, μεταξύ των οποίων είναι και ο ανθρώπινος παράγοντας. Δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά της Δικαιοσύνης και το τσουβάλιασμα είναι κακό», όπως είπε.

«Δεν έκαναν αυτό ούτε ο αρμόδιος υπουργός, ούτε και οι βουλευτές. Η αντιπολίτευση πάλι διαστρεβλώνει δηλώσεις. Στο ζήτημα του μεταναστευτικού, η τελευταία κυβέρνηση που μπορεί να κατηγορηθεί για ρατσιστικές προθέσεις είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι δομές της ντροπής ανήκουν στο παρελθόν», τόνισε καταληκτικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024