Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Άρχισε να μιλάει ο 29χρονος - Θυμάται τουλάχιστον 5 δράστες - «Φόβος και τρόμος ο 22χρονος», λένε

Κρήτη: Άρχισε να μιλάει ο 29χρονος – Θυμάται τουλάχιστον 5 δράστες – «Φόβος και τρόμος ο 22χρονος», λένε

Διαφορετικές εκδοχές δίνουν οι δύο πλευρές για το μοιραίο βράδυ του πυροβολισμού του 29χρονου Νίκου στην Κρήτη από τον 22χρονο

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σύμφωνα με την πλευρά του 29χρονου θύματος από τη Μεσαρά Κρήτης, που πυροβόλησε 22χρονος στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά, καθώς αμφισβητεί τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για το πώς έγινε το περιστατικό, μετά από βίντεο – ντοκουμέντα που αποκάλυψε το Live News.

Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου λέει πως το μοιραίο βράδυ του πυροβολισμού, μετά από τη λογομαχία που ξέσπασε μέσα από τα αυτοκίνητα θύματος και κατηγορούμενου, το θύμα, ενώ έδειξε να αποχωρεί προς άλλη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του, λίγο αργότερα επέστρεψε και άρχισε να ακολουθεί τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο του 29χρονου Νίκου, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, ενώ μίλησε για «μεροληψία» εκ μέρους της τοπικής αστυνομικής αρχής.

«Υπάρχουν και άλλα βίντεο, από τα οποία προκύπτει η όλη κακοποιητική συμπεριφορά και αποδεικνύεται ότι η εγκληματική πράξη ήταν μία ήρεμα σχεδιασμένη πράξη. Με αυτά που έχω πληροφορηθεί από την οικογένεια του θύματος και από το οικογενειακό περιβάλλον, η αστυνομία στην περιφέρεια εκεί έχει επιδείξει ιδιαίτερα μεροληπτική στάση εις βάρος των δραστών», δήλωσε στο MEGA ο κ. Κούγιας.

Ο Νίκος συνήλθε και άρχισε να μιλάει

Όσο η κατάσταση της υγείας του 29χρονου βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, αρχίζει να περιγράφει τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και να σκιαγραφεί τουλάχιστον άλλα 5 πρόσωπα που ήταν παρόντα, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Το παιδί άρχισε να συνέρχεται και τώρα άρχισε να μιλάει κανονικά και αυτό που μετέφερε είναι ότι ο δράστης δεν είναι ένας, είναι τουλάχιστον πέντε. Εμείς θα ζητήσουμε να επεκταθεί η ποινική δίωξη και σε άλλα πρόσωπα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πατέρας του 22χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του 29χρονου.

«Με του παιδιού τον πατέρα εμείς τα είχαμε πάρα πολύ καλά και σήμερα κιόλας μιλήσαμε στο δικαστήριο για λίγο. Του είπα ότι εμείς προβλήματα δεν είχαμε, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και εγώ στον πόνο του μαζί του είμαι, αλλά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν δεν είναι. Λυπούμαστε γι’ αυτό το περιστατικό. Ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη στην οικογένεια», δήλωσε.

«Ο φόβος και τρόμος του χωριού»

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στο Live News, ο 22χρονος «είναι ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Είναι παραβατικό παιδί στην περιοχή. Όλη η οικογένεια. Ουαί κι αλίμονο αν μιλήσουμε», λένε χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως ο 22χρονος κατηγορούμενος είχε εμπλακεί και σε άλλο περιστατικό βίας.

«Επιτέθηκε σε ένα παιδί επειδή συνόδευε δύο κοπέλες, έτσι χωρίς αιτία, και το παιδί αυτό έχει κάνει τρεις εγχειρήσεις στο μάγουλο τώρα. Μια ζωή μπλεξίματα με την αστυνομία. Είναι άνθρωποι της νύχτας. Μια ζωή με τα όπλα, μια ζωή με τις απειλές. Η περιοχή μας από αυτούς τους ανθρώπους υποφέρει», τονίζουν μιλώντας στο Live News.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024