Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βάγκνερ: Ορκισμένη να εκδικηθεί τον θάνατό του Πριγκόζιν η ομάδα - Το απειλητικό video

Βάγκνερ: Ορκισμένη να εκδικηθεί τον θάνατό του Πριγκόζιν η ομάδα – Το απειλητικό video

Η ομάδα φαίνεται να θεωρεί δεδομένο ότι πίσω από το αεροπορικό δυστύχημα και τον θάνατο του Γεβγκένι Πριγκόζιν βρίσκεται η Ρωσία.

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα φέρεται να είναι ο αρχηγός της ομάδας Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν. Ο ισχυρός άντρας της μισθοφορικής ομάδας επέβαινε σε αεροσκάφος που συνετρίβη βορειοδυτικά της Μόσχας την Τετάρτη, ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι πίσω από τον θάνατό του βρίσκεται ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Λίγες ώρες μετά από τα δημοσιεύματα που θέλουν νεκρό τον Πριγκόζιν βίντεο με άντρες που ισχυρίζονται ότι είναι μισθοφόροι της ομάδας Βάγκνερ απειλούν τον ρώσο πρόεδρο με εκδίκηση, παρόλο που η αιτία της συντριβής δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ωστόσο η ομάδα φαίνεται να θεωρεί δεδομένο ότι πίσω από το αεροπορικό δυστύχημα βρίσκεται η Ρωσία.

«Εάν οι πληροφορίες ότι ο Πριγκόζιν είναι νεκρός επιβεβαιωθούν θα οργανώσουμε νέα πορεία για τη δικαιοσύνη στη Μόσχα», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail. Πολλοί μιλούν αυτή τη στιγμή για το τι πρόκειται να κάνει η Βάγκνερ. Ένα πράγμα μπορούμε να σας πούμε. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαστείτε, ερχόμαστε», αναφέρουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ.

Το βίντεο με τη συντριβή του αεροσκάφους

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy συνετρίβη καθ’ οδόν από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη στην περιοχή Tver, κοντά στο χωριό Kuzhenkino.

Στο πλοίο επέβαιναν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες , όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών (Rosaviatsiya), έχει ξεκινήσει έρευνα για τη συντριβή.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε ότι το ιδιωτικό αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη συνετρίβη στην περιοχή Τβερ, σκοτώνοντας και τους 10 επιβαίνοντες.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024