Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τίμα: «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπηκα από την Εθνική»

Τίμα: «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπηκα από την Εθνική»

Το όνομα του Γιάνις Τίμα δεν υπάρχει στην 12αδα της Λετονίας για το Μουντομπάσκετ 2023, με τον ίδιο να μην έχω καταλάβει τον λόγο που κόπηκε όπως έγραψε στα social media.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Λετονίας ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την 12αδα που θα πάρει μαζί του στο Μουντομπάσκετ 2023, αφήνοντας εκτός αυτής τον Γιάνις Τίμα μετά την δεδομένη απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Για αυτή την απόφαση του Λούκα Μπάνκι, να τον αφήσει εκτός, ο Τίμα με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media εξέφρασε δημόσια τον προβληματισμό του, με τον άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού να τονίζει μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλάβει το λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λετονίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.

Οσα έγραψε στον λογαριασμό του στα social media ο Τίμα:

«Αυτή η απόφαση είναι ίσως η πιο οδυνηρή στην καριέρα μου με την Εθνική Λετονίας. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιξα και εκπροσώπησα με τιμή την εθνική ομάδα της πατρίδας μου, ανεξαρτήτως καταστάσεων. Μιλώντας για τη συγκεκριμένη κατάσταση… Ναι, όπως ήδη γνωρίζετε, τραυματίστηκα στη γάμπα μου στη Λιεπάγια (σ.σ. πόλη στη δυτική Λετονία), αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι τώρα είμαι 100% υγιής. Δεν υπάρχει πόνος και ουδείς περιορισμός σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Ήμουν έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την εθνική ομάδα! Ήμουν έτοιμος να εκπροσωπήσω τη Λετονία στο Μουντομπάσκετ. Ξέρω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα και να βοηθήσω την Εθνική να πανηγυρίσουμε σημαντικές νίκες. Όμως, δυστυχώς, δεν αποφάσισα εγώ. Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπηκα! Μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ. Το καλοκαίρι διατηρούσα τον εαυτό μου σε φόρμα, παίζοντας σε λίγκες όπως η Miami Pro League και η «Big Three», ώστε να είμαι έτοιμος. Ήμουν απόλυτα υγιής, χωρίς τραυματισμούς ή μικροτραυματισμούς. Το DM μου… ξεχειλίζει από ερωτήσεις!

Ο κόσμος είναι μπερδεμένος. Γι’ αυτό θέλω να τα πω όλα εδώ, μια φορά, για να μην υπάρχουν περιττές κουβέντες και εικασίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές καθώς και τους προπονητές φυσικής προπόνησης, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω. Τις επόμενες εβδομάδες θα μιλήσω με ομάδες στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρω την καλύτερη επιλογή. Προς το παρόν, θα συνεχίσω να δουλεύω και να διατηρώ τον εαυτό μου σε φόρμα και 100% υγιή. Θα είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024