Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «βατράχι» που έγινε σκιά του Λιονέλ Μέσι

Το «βατράχι» που έγινε σκιά του Λιονέλ Μέσι

Οπου βρίσκεται ο Μέσι βρίσκεται και ο Τσουέκο, σε απόσταση αναπνοής

Μαδαροκέφαλος, μελαμψός, με πυκνά μαύρα γένια και πάντοτε έτοιμος να επέμβει. Είναι ο Γιασίν Τσουέκο, ο άνθρωπος που εν μια νυχτί έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο ως σκιά του ποδοσφαιριστή που έχει προκαλέσει σεισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες: του Λιονέλ Μέσι.

Πρώην «βατράχι» στον αμερικανικό στρατό, με πολεμική εμπειρία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες, στο τάε κβον ντο, στην πυγμαχία ενώ συμμετέχει σε αγώνες ΜΜΑ.

Ο Τσουέκο αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντέιβιντ Μπέκαμ και αποστολή του είναι η προστασία του Λιονέλ Μέσι.

Η παρουσία του βετεράνου βατραχανθρώπου δίπλα στον αργεντινό σταρ που κατακτά τις Ηνωμένες Πολιτείες με μια μπάλα, έγινε αισθητή όταν τον είδαν να τρέχει κοντά στο πλάγιο άουτ κάθε φορά που πλησίαζε εκεί ο Μέσι και ήταν έτοιμος να παρέμβει.

Η αύξηση των κρουσμάτων με φιλάθλους που εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους έχει αυξηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο συνιδιοκτήτης της Ιντερ Μαϊάμι Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή επίθεση στο σημαντικότερο πετράδι του συλλόγου και φυσικά του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Οπου βρίσκεται ο Μέσι βρίσκεται και ο Τσουέκο, σε απόσταση αναπνοής. Τον συνοδεύει ακόμα και από το λεωφορείο της ομάδας μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων και φυσικά σε κάθε έξοδό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης La Nacion, ο Τσουέκο έχει υπό τις εντολές του μια ομάδα πενήντα ατόμων που παρακολουθούν τη ζωή του Μέσι και της οικογένειάς του στο Μαϊάμι.

Ο ίδιος έχει επιφορτιστεί την ασφάλεια του Αργεντινού εκτοξεύοντας τη δημοτικότητά του. Από την ημέρα που είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του να συνοδεύει τον Μέσι οι ακόλουθοί του στο Instagram τετραπλασιάστηκαν φτάνοντας τους 113.000.

Ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζεται στην Ιντερ Μαϊάμι ως τοτέμ, ενώ το κλαμπ έχει απαγορεύσει στους εργαζόμενους ακόμα και να μιλούν στον Αργεντινό. Πρόσφατα εργαζόμενος στην καθαριότητα του γηπέδου έχασε τη δουλειά του γιατί ζήτησε αυτόγραφο από τον Μέσι, καταστρατηγώντας τις ρητές εντολές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024