Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: Στις δύσκολες στιγμές μας γέμισαν αισιοδοξία

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: Στις δύσκολες στιγμές μας γέμισαν αισιοδοξία

Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα μετάλλια του Μίλτου Τεντόγλου καιτ ης Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κέρδισαν σήμερα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, οι αθλητές μας, μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Θερμά συγχαρητήρια στον “χρυσό” Μίλτο Τεντόγλου και στην “χάλκινη” Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους και μας γέμισαν αισιοδοξία» έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το «χρυσό» άλμα του Τεντόγλου στο Παγκόσμιο

Σε έναν τελικό για γερά νεύρα και υψηλό θέαμα, ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με άλμα στα 8,52 μ. στο έκτο και τελευταίο του άλμα.

Τεντόγλου και Πινόκ ήταν από την αρχή τα δύο βασικά φαβορί για το χρυσό και το επιβεβαίωσαν με τις πρώτες τους προσπάθειες. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 8,50 μ. βάζοντας υποψηφιότητα για το χρυσό και λίγο αργότερα ο Τζαμαϊκανός πέτυχε 8,40 μ.

Ο Πινόκ στη δεύτερη προσπάθεια έκανε 8,50 μ. ισοφάρισε την επίδοση του Έλληνα και μπήκε επικεφαλής. Ο Τεντόγλου στη συνέχεια προσπάθησε να κυνηγήσει το μεγάλο άλμα, και είδε στην τρίτη του προσπάθεια τον πίνακα να γράφει 8,39 μέτρα.

Ο 25χρονος όπως και στο Τόκιο το 2021 έτσι και στη Βουδαπέστη είχε το σθένος να απαντήσει στο έκτο του άλμα και να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με αυτό που του άξιζε: το χρυσό μετάλλιο.

Χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ βάδην η Ντρισμπιώτη

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 35χλμ βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

H Ντρισμπιώτη βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον προπορευμένο γκρουπ και κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της σε χρόνο 2:43:22 χαρίζοντας το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.</div

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024