Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύ κοντά στον Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στον Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την Μπενφικά για τον δανεισμό του 29χρονου άσου.

Κοντά σε μεταγραφή χαφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του 29χρονου μέσου της Μπενφίκα, Σουαλίχο Μεϊτέ. Μία περίπτωση που απασχολεί τον Δικέφαλο από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά τώρα όλα δείχνουν πως οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσει η ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, δίνοντας ένα εκατ. ευρώ για να καλύψει το συμβόλαιό του, με τον Μεϊτέ να αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Για τον 29χρονο άσο υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από την Ιταλία μιας και έχει αγωνιστεί εκεί στο παρελθόν, ωστόσο η Βερόνα που κατέθεσε επίσημη πρόταση, δεν ικανοποίησε τα «θέλω» του Μεϊτέ.

Στον ΠΑΟΚ βλέποντας πως υπάρχει πλέον πρόσφορο έδαφος, ανέβασαν την προσφορά τους και όλα δείχνουν πλέον πως θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024