Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας» (vid)

Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας» (vid)

Ο Δημήτρης Μωραΐτης δηλώνει έτοιμος για την έναρξη της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ ενώ τόνισε πως το μυαλό των παικτών βρίσκεται στο παιχνίδι κόντρα στην Ιορδανία.

Η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 πλησιάζει, καθώς βρίσκεται ήδη στην Μανίλα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να καταστρώνει τα τελευταία σχέδια του ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ιορδανία.

Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη, ο Δημήτρης Μωραΐτης, μίλησε για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας, ενώ σημείωσε ότι είναι έτοιμος και πως το μυαλό των παικτών βρίσκεται μόνο στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ιορδανούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μωραΐτη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ανυπομονούμε να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας.

Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά σε κάποια σημεία. Στόχος μας είναι μόνο το ματς με την Ιορδανία. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, ό,τι έγινε… έγινε.

Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο αμυντικό τρανζίσιον. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλό.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω πολύ στην Εθνική μας και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το αξίζουμε».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024