Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπενφίκα: «Ανοιχτή η παραμονή του Βλαχοδήμου, δεν τον πουλάει κάτω από 10 εκατ. ευρώ»

Μπενφίκα: «Ανοιχτή η παραμονή του Βλαχοδήμου, δεν τον πουλάει κάτω από 10 εκατ. ευρώ»

Η Μπενφίκα στοχεύει να λάβει ένα ποσό ύψους 10 εκατ. ευρώ από την πώληση του Βλαχοδήμου, ωστόσο πιθανή είναι η παραμονή του, σύμφωνα με τη «O Jogo».

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται πως αναζητεί εκτός Πορτογαλίας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρόλο που η σχέση του με τον Ρότζερ Σμιντ αποκαταστάθηκε πλήρως.

Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Βλαχοδήμου, στην εξίσωση μπαίνει ο Άγιαξ, καθώς οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Τούρκου Μπαγιντίρ, από την Φενέρμπαχτσε, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις στην Αθήνα. Από την άλλη ο «Αίαντας» δεν έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή πορτιέρε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χώρα και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «A Bola», η Μπενφίκα δεν πρόκειται να ανοίξει διάυλο επικοινωνίας με σύλλογο που θα προσφέρει λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Βλαχοδήμο, καθώς θέλει να κάνει απόσβεση του συγκεκριμένου ποσού αφού αυτό το ποσό έβγαλε από τα ταμεία της και το έδωσε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για την μεταγραφή του Ανατόλι Τρουμπίν.

Από την άλλη, η «O Jogo» αναφέρει πως είναι πιθανή η παραμονή του Βλαχοδήμου στις τάξεις των «Αετών», μετά την αποκατάσταση τις σχέσης του με τον Ρότζερ Σμιντ, μέχρι και τον Ιανουάριο. Μάλιστα, κάνει λόγο πως ο Γερμανός τεχνικός θα τον επαναφέρει στο νο.1 της ιεραρχίας για το πρώτο μισό της σεζόν, δίνοντας έτσι χρόνο προσαρμογής στον Ουκρανό νεοαποκτηθή τερματοφύλακα.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024