Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταγραφή των ζημιών στις κτηνοτροφικές και μελισσοκομικές μονάδες του Δήμου Φυλής

Καταγραφή των ζημιών στις κτηνοτροφικές και μελισσοκομικές μονάδες του Δήμου Φυλής

Σε 24ωρη επιφυλακή και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Φυλής για τους δημότες που χρειάζονται υποστήριξη.

Ξεκινά τις επόμενες ημέρες η καταγραφή των ζημιών στις κτηνοτροφικές και μελισσοκομικές μονάδες του Δήμου Φυλής που επλήγησαν από την καταστροφικές πυρκαγιές.

Έτσι, ο Δήμος Φυλής ενημερώνει τους κτηνοτρόφους που διατηρούν μονάδες στις παρυφές του ορεινού όγκου του Δήμου (αίγες, ερίφια, μελίσσια κ.ά.) πως πιθανότατα τις επόμενες 2-3 ημέρες θα ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Στο Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής και στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων θα εγκατασταθούν τις επόμενες ημέρες ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής που θα υποδέχονται, κατά τις εργάσιμες ώρες, τις αιτήσεις των δημοτών για την καταγραφή των ζημιών.

Οι ιδιοκτήτες μονάδων που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος, ενώ οι ιδιοκτήτες των μονάδων που εδρεύουν στα διοικητικά όρια των Άνω Λιοσίων μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Επίσης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος ως υπεύθυνος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, ενημερώνει τους πολίτες, ότι η Υπηρεσία (Αθηνών 18, Άνω Λιόσια) συνεχίζει να βρίσκεται σε ετοιμότητα επί 24ώρου από την έναρξη της μεγάλης φωτιάς στο Δήμο και για όσο χρειαστεί, με κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές, οδηγούς και διοικητικό προσωπικό, υποστηρίζοντας τους πληγέντες κατοίκους, με εκκενώσεις, μεταφορές, σίτιση, ιατροφαρμακευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη ή οτιδήποτε άλλο θεωρηθεί απαραίτητο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 15691 (Κέντρο Δήμου)

211 411 5223 με εσωτερικό 102 (Κοινωνική Υπηρεσία)

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024