Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Πέμπτη η κρίσιμη κατάθεση του οπαδού της ΑΕΚ - αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Την Πέμπτη η κρίσιμη κατάθεση του οπαδού της ΑΕΚ – αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Ο οπαδός της ΑΕΚ, του οποίου η κατάθεση θεωρείται καθοριστική, εικονίζεται σε βίντεο φορώντας κόκκινη μπλούζα και κράνος να επιχειρεί να διαφύγει από τον τόπο συμπλοκής μαζί με τον 29χρονο

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου αναμένεται να δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ η κρίσιμη κατάθεση του οπαδού της ΑΕΚ που ήταν παρών στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία σημειώθηκε τελικά μπροστά από κατάστημα οπτικών στην πίσω πλευρά της OPAP Arena από τέσσερις κουκουλοφόρους, πιθανόν Κροάτες.

Σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία οι χούλιγκαν φέρεται να είχαν περικυκλώσει τον άτυχο 29χρονο κι ένας τον κτύπησε με μαχαίρι στο χέρι.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες αναφορές οι δράστες ετοιμάζονταν να κτυπήσουν κι άλλη φορά τον 29χρονο, όμως εκείνη την ώρα ρίχθηκε μία μολότοφ που έδωσε τα χρονικά περιθώρια στον ίδιο αλλά και στον εν λόγω οπαδό της ΑΕΚ να ξεφύγουν από τον απειλητικό κλοιό και ν’ απομακρυνθούν τρέχοντας.

Ο οπαδός της ΑΕΚ που θα καταθέσει αύριο, Πέμπτη, φορούσε την ώρα των συμπλοκών κόκκινη μπλούζα και κράνος κι εικονίζεται σε βίντεο να επιχειρεί να διαφύγει από τον τόπο συμπλοκής μαζί με τον 29χρονο.

Αβάσιμες οι υπόνοιες

Πρόκειται για τον ίδιο οπαδό για τον οποίο διατυπώθηκαν υπόνοιες –χωρίς τελικώς βασιμότητα- ότι μπορεί αυτός άθελα του να τραυμάτισε με μαχαίρι που πιθανόν κρατούσε τον 29χρονο, όταν έτρεχαν παράλληλα και σε κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, όπως ανέδειξε έρευνα των νομικών εκπροσώπων του θύματος κ.κ Χρήστου Μαυρομμάτη και Σταύρου Γεωργόπουλου οι σταγόνες αίματος από την ακατάσχετη αιμορραγία του 29χρονου είχαν ξεκινήσει από το σημείο της αναφερόμενης αρχικής επίθεσης των Κροατών κοντά στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του προς την οδό Δεκελείας.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024