Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωκράτης Φάμελλος: Έχουν καταρρεύσει οι μεγαλοστομίες περί ετοιμότητας του δήθεν επιτελικού κράτους για την αντιπυρική περίοδο

Σωκράτης Φάμελλος: Έχουν καταρρεύσει οι μεγαλοστομίες περί ετοιμότητας του δήθεν επιτελικού κράτους για την αντιπυρική περίοδο

Συνεχίζονται οι επικριτικές δηλώσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση σχετικά με τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη αποδίδει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος ενώ υπογραμμίζει ότι «η χώρα χρειάζεται ριζικές μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύουν την πολιτεία και ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δεχθεί την πρότασή μας για συζήτηση στη Βουλή».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Από χθες η ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης βιώνει για ακόμα μια χρονιά μια πύρινη κόλαση με τραγικές συνέπειες για το φυσικό περιβάλλον και τις περιουσίες των πολιτών. Κατοικίες και μια μεγάλης σημασίας προστατευόμενη δασική περιοχή του δικτύου Natura 2000 έχουν καεί, ενώ πολλοί οικισμοί έχουν λάβει εντολή εκκένωσης, αναδεικνύοντας με τραγικό τρόπο σοβαρές αδυναμίες αλλά και την ευθύνη της κυβέρνησης στην πρόληψη πυρκαγιών, στην πυρόσβεση και στην πολιτική προστασία.

Η σκέψη μας είναι σε όλους και όλες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στις πιο αντίξοες συνθήκες και στους πολίτες που αγωνιούν για τις περιουσίες τους. Προέχει η ασφάλεια των κατοίκων και η μέγιστη κινητοποίηση και ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων γιατί η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη.

Οι μεγαλοστομίες περί ετοιμότητας του δήθεν επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη για την αντιπυρική περίοδο έχουν καταρρεύσει».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024