Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
NSYNC: Επανένωση του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια

NSYNC: Επανένωση του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια

Οι NSYNC φαίνεται πως θα επανασυνδεθούν για να δημιουργήσουν μουσική για το τελευταίο μέρος της σειράς animation «Trolls».

Το τρίτο μέρος της σειράς «Trolls», δεν επαναφέρει μόνο τους αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα boy bands στα τέλη της δεκαετίας του 90’ και των αρχών της δεκαετίας του 00’, τους NSYNC.

Σύμφωνα με μία πηγή στο «Entertainment Tonight», ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Τζ. Σ. Τσέις, ο Τζόι Φατόουν, ο Κρις Κερκπάτρικ και ο Λανς Μπας πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι για την επερχόμενη ταινία «Trolls Band Together».

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο τους κοινό τραγούδι με τίτλο «Girlfriend» το 2002 και στη συνέχεια χώρισαν οι δρόμοι τους, με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να συνεχίζει μία άκρως επιτυχημένη solo καριέρα.

Η επιλογή της σειράς «Trolls»

Η σειρά «Trolls» δεν επιλέχτηκε τυχαία να λειτουργήσει ως καταλύτης για την επανένωση του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, και τα πέντε μέλη «αναμένεται να έχουν ρόλους-έκπληξη» στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου του 2023».

Ο Τίμπερλεïκ έχει υποδυθεί τον χαρακτήρα Μπράντς στις δύο πρώτες δόσεις των ταινιών του franchise: Trolls (2016) και Trolls World Tour (2020).

Το τρέιλερ που έχει ήδη κυκλοφορήσει, προϊδεάζει για την επανένωση των NSYNC, καθώς σε ένα σημείο, ο Φλόιντ, τον οποίο υποδύεται ο Τρόι Σιβάν, λέει στον Μπράντς: «We’re out of sync» («Είμαστε εκτός συγχρονισμού»).

«Από αγόρια γίναμε άντρες και τώρα υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση για να πάμε: στους πίσω δρόμους», προσθέτει, αναφερόμενος προφανώς και στα συγκροτήματα «Boyz II Men» και «Backstreet Boys».

Στη συνέχεια, ο Τζον Ντόρι λέει: «Μπράντς, είναι καιρός να βρούμε τα υπόλοιπα αδέρφια μας και να ξαναφτιάξουμε το συγκρότημα».

Στο τέλος λένε ομόφωνα: «Bro time»!

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024