Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του αυριανού (20/8) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Με δυο νέα πρόσωπα θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για την Κρήτη, ενόψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Οι Χουλιάν Κουέστα και Γιακούμπ Μπράμπετς τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ματαρίτα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστικής της ποινής του και ο τραυματίας Σαβέριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. (20/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Κρήτη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Gray, Fattore, Αηδόνης».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024