Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αποστολή με ερωτηματικά για το ματς με τον ΟΦΗ

Άρης: Αποστολή με ερωτηματικά για το ματς με τον ΟΦΗ

Η παρουσία των Μπράμπετς και Κουέστα στην αυριανή (20/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης θα ξεκαθαρίσει στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Άρης ολοκληρώνει το απόγευμα τη μίνι προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αυριανό (20/8) αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των Μπράμπετς και Κουέστα.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού (18/8) προγράμματος εκγύμνασης και έχει αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Χωρίς, βέβαια, να λογίζεται για βασικός, καθώς οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο αναμένεται να είναι και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αν, όμως, τελικά συμπεριληφθεί, είναι πιθανόν να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, πιο δύσκολο φαίνεται ότι είναι να προλάβει το αυριανό ματς στην Κρήτη ο Κουέστα, που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Σαβέιρο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ακόμα, ο Τόλης Τερζής καλείται να αποφασίσει αν θα κάνει κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα, καθώς υπάρχει και η κόπωση από την αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με τη Ντιναμό Κιέβου.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024