Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ ο Σιώπης

Ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ ο Σιώπης

Στην Αγγλία για λογαριασμό της Κάρντιφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σιώπης όπου θα γίνει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Γούτα.

Λίγες μέρες μετά την λύση του συμβολαίου του με την Τράμπζονσπορ για οικογενειακούς λόγους ο Μανώλης Σιώπης θα συνεχίσει στην Championship για την Κάρντιφ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην ουαλική ομάδα θα είναι συμπαίκτης με άλλον έναν Έλληνα, τον Δημήτρη Γούτα, τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού Τζος Μπόουλερ αλλά και τον παλιό του προπονητή στην Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ. Ο 29χρονος μέσος τράβηξε το ενδιαφέρον των «μεγάλων» της Super League αλλά ο επαναπατρισμός του δεν έγινε ποτέ όντας πλέον επίσημα παίκτης της Κάρντιφ.

Έως τώρα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ολυμπιακού, Πλατανιά, Πανιωνίου, Άρη, Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ. Όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Κάρντιφ με χαρά υποδέχεται τον μέσο Μανώλη Σιώπη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Bluebirds.

Με καταγωγή από το Τυχερό Αλεξανδρούπολης, ο Μανώλης έχει εκπροσωπήσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος και ο Άρης στην Ελλάδα.

Το 2019, ο μέσος έκανε τη μετάβαση στην Τουρκία με την Alanyaspor, την οποία προπονούσε το αφεντικό της City, Erol Bulut. Ο Μανώλης έπαιξε πρόσφατα στην Τραμπζονσπόρ, κατακτώντας τη Σούπερ Λιγκ και το Σούπερ Καπ Τουρκίας το 2022.

Ο αμυντικός χαφ διαθέτει επίσης εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, έχοντας πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές για την Ελλάδα, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία τον Μάιο του 2019. Καλώς όρισες στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, Μανώλη»!

Ο Μανώλης Σιώπης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κάρντιφ λέγοντας:

«Γνωρίζω τον Ερόλ Μπουλούτ πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί και θέλει να κερδίζει κάθε φορά. Κι εγώ έτσι δουλεύω σε όλη μου την καριέρα. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά τον Ντίμη [Γούτα] – είναι καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας. Έχω δει το στάδιο και ανυπομονώ να παίξω με τους υποστηρικτές μας. Θα δουν τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024