Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Χαμός με Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του 29χρονου μέσου, ο οποίος θέλει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μανώλη Σιώπη και το μέλλον του 29χρονου μέσου, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να… ανάβουν φωτιές!

Ο διεθνής άσος, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, θέλει να φύγει από την τούρκικη ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον βάζουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Πάντως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sporundibi», για να φύγει από την Τραμπζονσπόρ ο Μανώλης Σιώπης θα πρέπει να έρθει πρόταση ύψους 1 – 1.5 εκατ. ευρώ, καθώς η τούρκικη ομάδα δεν φέρεται να διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή μέσο.

«Η ομάδα της Τραπεζούντας σίγουρα δεν σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Σιώπη που έχει συμβόλαιο 1 έτους. Η Τραμπζονσπόρ αναμένει τουλάχιστον 1-1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τον Σιώπη, τον οποίο κλαμπ όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να μεταγράψουν στην Ελλάδα. Οι ελληνικές ομάδες έχουν στόχο να δέσουν την μεσαία γραμμή τους χωρίς να πληρώσουν κάποιο τίμημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανώλης Σιώπης έχει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ συνολικά με τα χρώματα της τούρκικης ομάδας έχει πραγματοποιήσει 77 εμφανίσεις, έχοντας 1 ασίστ σε 4.793 λεπτά.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024