Ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (17/8, 20.00) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα τον αντικαταστήσει και θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη στη σημερινή (17/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει στην ενδεκάδα ο Τόλης Τερζής, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ζουλ, Τζούρασεκ και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρλσον θα παίξει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.