Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφίζεται με μπικίνι και... μας πιάνει στα δίχτυα της

Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφίζεται με μπικίνι και… μας πιάνει στα δίχτυα της

«Φωτιά» στα λευκά η Κατερίνα Γερονικολού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά η Κατερίνα Γερονικολού μιας και αγαπήθηκε ιδιαιτέρως η αισθηματική κομεντί που πρωταγωνιστούσε για δυο σεζόν στην ΕΡΤ. Σ

Σήμερα, καλλονή ηθοποιός φροντίζει να γεμίζει μπαταρίες με ήλιο και θάλασσα τόσο εκτός όσο και εντός της Αττικής.

Διατηρώντας μάλιστα συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Γερονικολού έχει ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία με τις δροσερές της δημοσιεύσεις. Αυτό ακριβώς έμελλε άλλωστε να κάνει και το απόγευμα του Σαββάτου.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μελαχρινή πρωταγωνίστρια θέλησε να δημοσιεύσει δυο εικόνες όπου και ποζάρει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ πάνω σε ένα ιστιοφόρο.

Τον πρώτο λόγο σε αυτές, όμως, έχουν το αποκαλυπτικό της μπικίνι και η καλλίγραμμη βεβαίως σιλουέτα της.

Δείτε την φωτογραφία…

Η συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα παιδικά της χρόνια

Στις αρχές Ιουνίου η Κατερίνα Γερονικολού είχε παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για τη νέα της συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις στιγμές στη ζωή της που λυγίζει, αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά της.

«Η ταινία ‘κουραμπιέδες από χιόνι’ σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιμιτσέλη και σενάριο Ρέππα – Παπαθανασίου, Χάρη και Αγνής Χιώτη θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη. Είμαστε στα γυρίσματα της ταινίας, είναι οικογενειακή και είμαστε πολύ ωραία παρέα. Τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στην ταινία κάνουν το κλίμα ακόμα πιο ζωντανό και χαρούμενο» είχε πει αναφορικά με την ταινία που πρωταγωνιστεί.

«Μου αρέσει η λαχτάρα που έχουν τα παιδιά, που στεναχωριούνται που τελειώνουν τα γυρίσματα. Θέλω να μπορώ κι εγώ να κλαίω όταν κάτι τελειώνει. Πολλές φορές μου έρχεται να κλάψω για κάτι πολύ απλό και λέω ‘δεν πρέπει γιατί είμαι μεγάλη» συμπλήρωσε.

Όσο για τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε πει πως: «Ήταν πολύ ωραία στιγμή που σκηνοθετεί ο Γιάννης (σ.σ. Τσιμιτσέλης) την ταινία. Χαίρομαι να τον βλέπω να εξελίσσεται. Έχει όνειρα, δεν επαναπαύεται. Μου αρέσει που χαίρεται με τη χαρά μου. Είναι απελευθερωτικό να νιώθεις ότι ο άλλος θέλει να πηγαίνεις μπροστά, είναι το καλύτερο συστατικό μιας φιλίας και μιας σχέσης».

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε επίσης μιλήσει για την παιδική της ηλικία, λέγοντας ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πράγματα μόνη της.

«Γενικά πιστεύω ότι το μερίδιο ευθύνης για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας είναι ατομικό. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί εάν δεν είχα βιώσει την απώλεια του πατέρα μου σε παιδική ηλικία, αλλά γενικά το να στέκεσαι στα πόδια σου είναι καλό. Η ανεμελιά είναι κάτι που μου έχει λείψει πολύ».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024