Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περόνε: Με δυο ματς, τέσσερα τρόπαια

Περόνε: Με δυο ματς, τέσσερα τρόπαια

Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε δύο παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε τέσσερις τίτλους. Απίστευτο!

Η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα και του Αλβαρες κέρδισε ξανά τίτλο. Αυτή τη φορά ήταν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Σεβίλλη όπου οι Άγγλοι πανηγύρισαν στα πέναλτι. Ο άλλος Αργεντινός της ομάδας, ο Μάξιμο Περόνε, που ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα των «σίτιζενς», με το νέο τρόπαιο στην Ελλάδα, πέτυχε μια απίστευτη επίδοση.

Ο 20χρονος Αργεντινός κέρδισε τέσσερις τίτλους στη Μάντσεστερ Σίτι: Κύπελλο Αγγλίας, Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ και Σούπερ Καπ UEFA ήταν τα τρόπαια που απέκτησε ο πρώην άσος Βέλεζ Σάρσφιλντ. Επισήμως, το αγγλικό πρωτάθλημα δεν τον θεωρεί πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ αφού οι παίκτες της ομάδας πρέπει να πληρούν μια προϋπόθεση για να θεωρούνται πρωταθλητές: να συμμετέχουν σε τουλάχιστον πέντε αγώνες, ανεξάρτητα από το πόσα λεπτά ή αν ξεκινούν βασικοί. Ο ίδιος έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι Πρέμιερ και μάλιστα μόλις 18 λεπτα.

Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι έπαιξε μόνο δύο επίσημους αγώνες με την αγγλική ομάδα. Με άλλα λόγια, ο Περόνε έχει διπλάσιο αριθμό τίτλων από τα παιχνίδια που έχει αγωνισθεί.

Ο Μάξιμο εντάχθηκε στην ομάδα του Γκουαρντιόλα στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, αφού η Σίτι πλήρωσε τη ρήτρα 10 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βέλεζ για το 100% των δικαιωμάτων του. Γρήγορα συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ομάδας για να παίξει σε Premier League και Champions League, ωστόσο έπαιξε μόλις σε δύο επίσημους αγώνες: Στις 25 Φεβρουαρίου στο 3-1 επί της Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ, πέρασε για 18 λεπτά στο γήπεδο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε μερικά λεπτά κόντρα στην Μπρίστολ στις 28 Φεβρουαρίου για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Πεπ τον είχε μεταξύ των αναπληρωματικών σε σημαντικά παιχνίδια, όπως ο τελικός του Champions League κόντρα στην Ίντερ, αν και δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνισθεί.

Με λίγα λεπτά στο γήπεδο, ο Αργεντινός μέσος σκέφτεται έναν πιθανό δανεισμό σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο και ένας έχει ήδη κάνει πρόταση στην αγγλική ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι η Λας Πάλμας, που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο προπονητής της, Χαβιέρ Γκαρθία Πιμιέντα, πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα Β και φίλος του Γκουαρντιόλα, ψάχνει αντικαταστάτη μετά τον τραυματισμό του Φάμπιο. O Περόνε δεν λέει «όχι». Το συμβόλαιο του θα το πληρώνει η Σίτι. Ο ίδιος θέλει να παίζει. Καλή η δόξα, αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024