Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: «Έφυγαν» πάνω από 15.000 εισιτήρια σε λίγες ώρες ενόψει Μπράγκα

Παναθηναϊκός: «Έφυγαν» πάνω από 15.000 εισιτήρια σε λίγες ώρες ενόψει Μπράγκα

Να βοηθήσουν την ομάδα τους ενεργά θέλουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη προσπάθεια της για επιστροφή στους ομίλους του Champions League, γι' αυτό μέσα σε λίγες ώρες «έφυγαν» πάνω από 15.000 εισιτήρια για την ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ έχει «ζεστάνει» τους φίλους της ομάδας, γι’ αυτό και ήδη «έφυγαν» 15.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, από την στιγμή που βγήκαν στην διάθεση των φιλάθλων.

Οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους με το που άνοιξε η πλατφόρμα και μάλιστα κάποια στιγμή υπήρξε τεχνικό πρόβλημα της ιστοσελίδας λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων έφυγαν πάνω από 15.000 και αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και τα διαρκεία, αλλά και εκείνους που θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους αργότερα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει ένα πολύ καλό αριθμό υποστηρικτών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να βοηθήσουν κι εκείνοι την ομάδα τους στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια απουσίας.

Ωστόσο, αναμένεται εισιτήρια να διατεθούν και στους φίλους της Μπράγκα αλλά για την ώρα η πορτογαλική ομάδα δεν έχει ζητήσει πολλά.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024