Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεφτά και επαγγελματικές ευκαιρίες για Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια τον Σεπτέμβριο

Λεφτά και επαγγελματικές ευκαιρίες για Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια τον Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα επωφεληθούν τον νέο μήνα;

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, κάνοντας μας πιο αναλυτικούς στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Αυτό θα μας βοηθήσει κυρίως στο να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις σχετικά με πτυχές που αφορούν τα οικονομικά μας σχέδια, αλλά και την εργασία μας.

Για ορισμένα ζώδια, αναμένεται το επόμενο διάστημα να εστιάσουν περισσότερο στην αλλαγή εργασίας, στην προαγωγή, στην απόκτηση περισσότερων χρημάτων και σε γενικές γραμμές, είναι το κατάλληλο διάστημα για να λύσουν θέματα που αφορούν αυτούς τους δυο τομείς.

Ας δούμε αναλυτικά…

Ταύροι

Ίσως τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο αυτές τις ημέρες και να νιώθετε ότι δεν παίρνετε όσα θέλετε -ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες αποφάσεις. Αντιθέτως μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας, και την οικονομική σας διαχείρηση.

Στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα και να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα σας.

Παρθένοι

Μπορεί να νιώσετε στρες και άγχος με αυτή τη νέα σεζόν που απλώνεται μπροστά σας, ωστόσο είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και την κριτική σας αντίληψη. Ίσως έχετε κάποιες νέες ευκαιρίες που αφορούν θέματα δουλειάς και χρημάτων και θα δυσκολευτείτε πολύ να επιλέξετε.

Σε αυτό το διάστημα μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Σκορπιοί

Διάστημα αλλαγής και μεταβολών είναι και για εσάς τους Σκόρπιους, οι οποίοι αναζητάτε νέους ορίζοντες και όπως θα φανεί και στην συνέχεια θα τους βρείτε. Αυτόν τον καιρό, οι ημέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε το μέλλον, να εξετάσετε τις επιλογές που έχετε και να κρίνετε πως πρέπει να εξελιχθείτε.

Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρξει σε θέματα που αφορούν την ανάδειξη της δουλειάς σας και την υποστήριξη των στόχων σας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024