Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τη Σάκκαρη (2-1)

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τη Σάκκαρη (2-1)

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Σοράνα Κιρστέα προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά δεν πτοήθηκε. Γύρισε το ματς και πήρε την πρόκριση στους «16» του Σινσινάτι.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που διήρκησε 2 ώρες και 20 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Σοράνα Κιρστέα (2-6, 6-7, 7-5) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Σινσινάτι.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Ρουμάνα προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά δεν πτοήθηκε. Με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σινσινάτι, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Μάρτιτς – Μούτσοβα.

Η Σοράνα Κιρστέα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με δύο μπρέικ προηγήθηκε γρήγορα με 4-0. Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 1-4 και 2-5, αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Η Ρουμάνα παρέμεινε σοβαρή και συγκεντρωμένη και με 6-2 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει σε 1-1. Με δύο γρήγορα μπρέικ έφτασε στο 4-0, αλλά η Σοράνα απάντησε. Η Ρουμάνα πήρε πίσω και τα δύο μπρέικ και μείωσε σε 4-3, όμως, δεν κατάφερε να σερβίρει καλά στο 8ο γκέιμ. Η Σάκκαρη με νέο μπρέικ έκανε το 5-3 και λίγο αργότερα το 6-3, παρότι χρειάστηκε να σβήσει πέντε μπρέικ πόιντς.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε τρίτο σετ, όπου οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 11ο γκέιμ. Εκεί η Μαρία πίεσε και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ρουμάνας, κάνοντας το μπρέικ για το 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 7-5 έκανε στο 2-1 στα σετ, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024