Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Να δώσουμε περιεχόμενο στο «ως εδώ»

Μητσοτάκης: Να δώσουμε περιεχόμενο στο «ως εδώ»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, επανέλαβε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα να δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο στο ‘ως εδώ’ το οποίο φωνάζουμε».

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «αυτό το ‘ως εδώ’ το οποίο φωνάζουμε ήρθε η ώρα να του δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο. Να χτίσουμε πάνω στην πρόοδο, η οποία έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια».

«Δεν είναι αρκετή όμως», προσέθεσε, «και γι’ αυτό είμαστε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον [ροέδρο της UEFA, Aleksander Čeferin, για τη συμβολή του».

«Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη και του Άλκη»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε όχι μόνο τους εθνικούς, αλλά και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στο μέτωπο της αποτροπής της βίας και της τιμωρίας όσων ανέχονται, ευνοούν και τελικά διαπράττουν τέτοια περιστατικά βίας».

«Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι και θα είναι συνολική. Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη, στη μνήμη του Άλκη, άλλων θυμάτων, αλλά κυρίως το οφείλουμε και στα εκατομμύρια των φιλάθλων. Των αγνών φιλάθλων που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, με τις οικογένειές τους, για τους οποίους τα σπορ, και ειδικά το ποδόσφαιρο, είναι μια πηγή χαράς, είναι μια πηγή διασκέδασης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Για να καταλήξει πως «αυτούς τους στόχους που από κοινού θέσαμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους πετύχουμε».

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024