Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ίχνος αυτοκριτικής από τον Μητσοτάκη - «Επιχειρησιακές αστοχίες» το πρωτοφανές φιάσκο

ΣΥΡΙΖΑ: Ίχνος αυτοκριτικής από τον Μητσοτάκη – «Επιχειρησιακές αστοχίες» το πρωτοφανές φιάσκο

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε στην ανακοίνωση μέτρων που έχει ήδη εξαγγείλει τον Φεβρουάριο του 2022, μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μετά την σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA και τις διοικήσεις των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

«Μετά από ένα δεκαήμερο σιωπής για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Και προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης «χαρακτήρισε απλά ‘επιχειρησιακές αστοχίες’ ένα πρωτοφανές φιάσκο, υποτιμώντας το γεγονός ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι την μισή χώρα μέχρι την Αθήνα, με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου».

«Ανακοίνωσε μέτρα που είχε εξαγγείλει μετά τον Άλκη»

«Αρκέστηκε στην ανακοίνωση μέτρων που έχει ήδη εξαγγείλει τον Φεβρουάριο του 2022 μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, όπως το να κλείσουν οι λέσχες οπαδών, και μέτρων εντός γηπέδων, παραβλέποντας ότι το τραγικό γεγονός στη Νέα Φιλαδέλφεια συνέβη εκτός γηπέδου την προηγούμενη ημέρα του αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σχολιάζει, «σαν να μην κυβερνούσε ο ίδιος την προηγούμενη τετραετία, δήλωσε ότι θα διαλύσει τις παθογένειες. Χωρίς καμία διάθεση ανάληψης πολιτικής ευθύνης, επιμένει να κρατάει στην θέση του και να στηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου».

«Για ακόμη μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και προτάσσει αποκλειστικά την επικοινωνία. Με την στάση του διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024