Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας Μητσοτάκη - Οι φίλαθλοι να απομονώσουν τους φασίστες από κάθε σύνδεσμο

ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας Μητσοτάκη – Οι φίλαθλοι να απομονώσουν τους φασίστες από κάθε σύνδεσμο

Το ΚΚΕ τονίζει ότι ίδια ή παρόμοια μέτρα «αυστηροποίησης», όπως αυτά που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν κατά καιρούς εξαγγελθεί ή και νομοθετηθεί από όλες τις κυβερνήσεις, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, «γιατί πολύ απλά δε θίγουν τον πυρήνα του προβλήματος»

Για «ρεσιτάλ υποκρισίας» κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την «σύσκεψη περί ‘οπαδικής βίας‘», όπως σημειώνει.

Ο Περισσός υποστηρίζει πως «ένα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας και αποπροσανατολισμού δίνει η κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, όταν προβάλει ότι η δήθεν αντιμετώπιση της ‘οπαδικής βίας’ μπορεί να γίνει με όλους όσοι ενσαρκώνουν το ‘ποδόσφαιρο – επιχείρηση’, στο έδαφος του οποίου συγκροτούνται και δρουν επίσημοι και ανεπίσημοι ‘οπαδικοί στρατοί’ για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων»

Και προσθέτει πως «οι Ανώνυμες Εταιρείες στον αθλητισμό έχουν ευθύνη και για τη δράση φασιστικών ομάδων, οι οποίες με τον μανδύα του ‘οπαδού’ αξιοποιούν τους συνδέσμους ως κάλυψη για την εγκληματική δράση τους».

«Οι φίλαθλοι να απομονώσουν τους φασίστες από κάθε σύνδεσμο»

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από το γεγονός ότι ίδια ή παρόμοια μέτρα ‘αυστηροποίησης’ έχουν κατά καιρούς εξαγγελθεί ή και νομοθετηθεί από όλες τις κυβερνήσεις χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Γιατί πολύ απλά δε θίγουν τον πυρήνα του προβλήματος», επισημαίνει το ΚΚΕ.

Χαρακτηρίζει δε «εξοργιστικό το γεγονός ότι σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σαν να μην είδε αυτό που τόσες μέρες βλέπει όλος ο ελληνικός λαός και η νεολαία, ότι η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ήταν αποτέλεσμα της εγκληματικής δράσης ομάδας Κροατών φασιστών, οι οποίοι έδρασαν ανενόχλητοι μέσα στη χώρα μας, με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού».

Το ΚΚΕ καλεί τους φιλάθλους, ιδιαίτερα όλους όσοι έχουν σχέση με τους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών, «να απομονώσουν τους φασίστες από κάθε σύνδεσμο. Να αντιπαλέψουν τα νήματα που συνδέουν τον αθλητισμό με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024