Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δεν θα «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δεν θα «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες

Το ΚΚΕ σχολιάζει την σύσκεψη Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της UEFA και τους προέδρους των ΠΑΕ για την οπαδική βία

«Επικοινωνιακό τέχνασμα» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA και την σύσκεψη, στη συνέχεια, με τους προέδρους τεσσάρων ΠΑΕ, με αντικείμενο την οπαδική βία, που θα γίνει με αφορμή την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στα αιματηρά επειδόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, ο Περισσός σημειώνει πως αντικείμενο της σύσκεψης είναι η «δήθεν οπαδική βία»λ, ενώ καταλογίζει «τεράστιες ευθύνες» στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την«ανενόχλητη» κάθοδο των νεοναζιστών Κροατών στην Ελλάδα, «εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού».

«Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες»

«Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, όπως η σύσκεψη του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της δήθεν ‘οπαδικής βίας’ – και μάλιστα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ – δεν μπορεί να ‘κουκουλώσει’ τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεκάδες εξοπλισμένοι ναζί, εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού, έφτασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στη Νέα Φιλαδέλφεια και, σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή», τονίζει το ΚΚΕ.

Και προσθέτει πως η σύσκεψη αυτή του πρωθυπουργού «φυσικά, δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και τα ‘νήματα’ που συνδέουν τους ‘οπαδικούς στρατούς’ με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού, είναι αυτά που στρώνουν το έδαφος για τέτοια περιστατικά».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024