Μεταγραφικό σάλο έχει προκαλέσει η Αλ Χιλάλ αφού μετά τη συμφωνία με τον Νεϊμάρ «κλείνει» και τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Φούλαμ.
Η ομάδα του Ριάντ βρίσκεται πολύ κοντά στην ενεργοποίηση μίας ακόμη «βόμβας» με τον Σέρβο επιθετικό. Το βασικό γρανάζι στο κέντρο της επίθεσης για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Σαουδική Αραβία αφού η αγγλικά ομάδα φαίνεται πως δέχτηκε την πρόταση των 40 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Άρα, εφόσον όλα πάνε καλά οι δύο τους θα γίνουν συμπαίκτες για πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται πως η Αλ Χιλάλ έχει πολλούς αστέρες στο ρόστερ της όπως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ, Νέβες και Κουλιμπαλί όντας ένα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα.
Ο Μίτροβιτς έχει μία σπουδαία καριέρα έχοντας παίξει στο παρελθόν στις Παρτιζάν, Άντερλεχτ, Νιουκάστλ και Φούλαμ μετρώντας 197 γκολ και 48 ασίστ σε 436 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.