Μια τρυφερή δημοσίευση για τον πολυαγαπημένο του πατέρα ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την σημερινή εορτή της Παναγίας. Μια ημέρα που θα γιόρταζε ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο οποίος όμως έχει πια φύγει από τη ζωή.
Έτσι, δημοσιεύοντας μια εικόνα του αείμνηστου πατέρα του, ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί λόγια και σκέψεις καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Τα συγκινητικά λόγια
«Πατέρα μου αγαπημένε ξημερώνει η γιορτή σου και εσύ δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω για όσα έκανες για μένα».
«Ζεις μέσα στην καρδιά μου… Σε αγαπάω» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στην λεζάντα της παρούσας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το προφίλ του κατακλύστηκε με μηνύματα παρηγοριάς από τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και συγκινητικά λόγια.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής